folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    zeg392 bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı
    zeg392 bunu yazdı

"Sgt_Eyup" Oyunda iddalı değilim vakit geçsin diye oynuyorum nerdeyse hergün bir veya üç saat oynarım eklersen oyunda buluşuruz ve bir mikrofon edinirim ;)

ekledim hocam mikrofon olursa da çok iyi olur :)

Eyvallah kabul ettim yarın bir mikrofon bakayım kendime :)

tamamdır :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/CglrCglyn/ şöyle veriyim bende :) biraz çoğalalımda tbt platoon u kuralım ya geçen sene felan yazmıştım buraya ama sallayan olmamıştı :)

http://www.tahribat.com/Forum-Battlefield-3de-Platoon-Kuralim-Tahribat-Adina-152813/

b
    u arada ekledim herkesi :)

Ccaglayan tarafından 06/May/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

en azından bi 4kişi fln olalım troll squad kuralım oyunda:D bgn oynadık biraz oceanus la jiple trollemeye calıstık fln baya eğlenceliydi:D

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/CglrCglyn/ şöyle veriyim bende :) biraz çoğalalımda tbt platoon u kuralım ya geçen sene felan yazmıştım buraya ama sallayan olmamıştı :)

http://www.tahribat.com/Forum-Battlefield-3de-Platoon-Kuralim-Tahribat-Adina-152813/

b
    u arada ekledim herkesi :)

ekledim :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

en azından bi 4kişi fln olalım troll squad kuralım oyunda:D bgn oynadık biraz oceanus la jiple trollemeye calıstık fln baya eğlenceliydi:D

oyun esnasında skype ile konferans halinde olmak gerçekten bir başka :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Battlefield koleksiyonumuda sergileyim bari :D

Bf%20seri

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bf3'e orjinal olarak sahipseniz, origin den BF3E3 kodunu redeem ederek 2. ek paket olan close quarters a ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Son tarih ne zmana bilmiyorum ama büyük ihtimal E3 bitene kadar geçerli olur bu kod.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hocalar bende aranıza katılabilirim fakat korsan cd yle online oynanır mı oynanırsa nasıl oynanır neleri kurmam gerekir biri yardımcı olursa çok sevinirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı

Hocalar bende aranıza katılabilirim fakat korsan cd yle online oynanır mı oynanırsa nasıl oynanır neleri kurmam gerekir biri yardımcı olursa çok sevinirim

Hocam korsan oynayamıyorsunuz. Çünkü oyunu aldığınızda, kodunu Steam'daki gibi oluşturacağınız Origin hesabınıza ekliyorsunuz ve oradan açılıyor. Ayrıca Origin hesabınıza herhangi bir korsan oyun kodu eklediğinizde, Origin hesabınızın bir süre sonra tamamen iptal olduğunu ve hesabınızdaki diğer oyunları da kaybedebileceğinizi okumuştum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    narcobs bunu yazdı

Hocam korsan oynayamıyorsunuz. Çünkü oyunu aldığınızda, kodunu Steam'daki gibi oluşturacağınız Origin hesabınıza ekliyorsunuz ve oradan açılıyor. Ayrıca Origin hesabınıza herhangi bir korsan oyun kodu eklediğinizde, Origin hesabınızın bir süre sonra tamamen iptal olduğunu ve hesabınızdaki diğer oyunları da kaybedebileceğinizi okumuştum.

Orjinal şart yani, en uygun nerden bulabilirim peki hocam heryerde aynı değildir herhalde fiyat

Toplam Hit: 3513 Toplam Mesaj: 43