Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya
-
2-3haftadır oynamıyorum bende bi gireyim yarın fln bakayım o kadar ugrastım helikopteri fln kastırdım kaldı öyle:( mallaşmışım ztn oynamaya oynamaya biraz antrenman lazım^^
-
ekran kartını değiştirdim 4850 var makinada kasar mıki son ayarlarda acep :D ona göre biraderden kendi ekran kartımı alıcam.
işlemci phenom II x6 1055t ram 4 1600
-
Oyunu indirdim girdim girmesinede bazı haritalar çok büyük. Adamları bulana kadar onlar beni bulup öldürmüş oluyor :D
Var mı nooblar için oyuna alışabileceğim bir harita? Server vs
-
Easx bunu yazdı
Oyunu indirdim girdim girmesinede bazı haritalar çok büyük. Adamları bulana kadar onlar beni bulup öldürmüş oluyor :D
Operation Metro :D
-
SinusX bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hocam bir metro haritasına girdimde :D orasıda çok baydı ya :D dümdüz ne ilerleyebiliyosun ne bişey uyarı veriyor uzaktan uzaktan ateş edip duruyosun :D
-
Easx bunu yazdıSinusX bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hocam bir metro haritasına girdimde :D orasıda çok baydı ya :D dümdüz ne ilerleyebiliyosun ne bişey uyarı veriyor uzaktan uzaktan ateş edip duruyosun :D
hocam 'no rules' yazan bi server a gir en rahat orda kasarsın:D
onun haricinde close quarters dlc si alırsan ordaki haritalar küçük, sürekli infantry oynarsın ama bazen kıl ediyor
ugur0 tarafından 20/Tem/13 03:11 tarihinde düzenlenmiştir -
@easx
2-3 gün önce amazon.com da indirimdeydi ana oyun+premium(bütün dlc'ler) 10 dolardı. Keşke oradan alsaydın.
-
RaAmLis bunu yazdı
@easx
2-3 gün önce amazon.com da indirimdeydi ana oyun+premium(bütün dlc'ler) 10 dolardı. Keşke oradan alsaydın.
Of. Hiç haberim yoktu hocam buraya yazmıştım alıcam filan diye keşke biri haberdar etseydi :/ sağlık olsun oyunu tam olarak öğrenip oyuncusu olduğum zaman paranın önemi yok premium paketide alırım :)
Bu arada aldığımız oyunda campaigni bitirirsek ek birşey veriyor mu? Daha önce bitirdim diye girmedim ben . Multiyi etkiliyorsa bitiricem ona gore :)
-
ben bf3 de zar zor 1 kill alabiliyorum :D
-
oyunun çalışır linki var mı ? indirmiştim zamanında bir suru sorun vardı ya da ekrn tam olmuyordu filan.