folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

Online Battlefield 3 Oynayanlar Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

2-3haftadır oynamıyorum bende bi gireyim yarın fln bakayım o kadar ugrastım helikopteri fln kastırdım kaldı öyle:( mallaşmışım ztn oynamaya oynamaya biraz antrenman lazım^^

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

ekran kartını değiştirdim 4850 var makinada kasar mıki son ayarlarda acep :D ona göre biraderden kendi ekran kartımı alıcam.

işlemci phenom II x6 1055t  ram 4 1600

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Oyunu indirdim girdim girmesinede bazı haritalar çok büyük. Adamları bulana kadar onlar beni bulup öldürmüş oluyor :D

Var mı nooblar için oyuna alışabileceğim bir harita? Server vs

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Oyunu indirdim girdim girmesinede bazı haritalar çok büyük. Adamları bulana kadar onlar beni bulup öldürmüş oluyor :D

Operation Metro :D

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hocam bir metro haritasına girdimde :D orasıda çok baydı ya :D dümdüz ne ilerleyebiliyosun ne bişey uyarı veriyor uzaktan uzaktan ateş edip duruyosun :D

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hocam bir metro haritasına girdimde :D orasıda çok baydı ya :D dümdüz ne ilerleyebiliyosun ne bişey uyarı veriyor uzaktan uzaktan ateş edip duruyosun :D

hocam 'no rules' yazan bi server a gir en rahat orda kasarsın:D

onun haricinde close quarters dlc si alırsan ordaki haritalar küçük, sürekli infantry oynarsın ama bazen kıl ediyor

ugur0 tarafından 20/Tem/13 03:11 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

@easx

2-3 gün önce amazon.com da indirimdeydi ana oyun+premium(bütün dlc'ler) 10 dolardı. Keşke oradan alsaydın.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

@easx

2-3 gün önce amazon.com da indirimdeydi ana oyun+premium(bütün dlc'ler) 10 dolardı. Keşke oradan alsaydın.

Of. Hiç haberim yoktu hocam buraya yazmıştım alıcam filan diye keşke biri haberdar etseydi :/ sağlık olsun oyunu tam olarak öğrenip oyuncusu olduğum zaman paranın önemi yok premium paketide alırım :) 

Bu arada aldığımız oyunda campaigni bitirirsek ek birşey veriyor mu? Daha önce bitirdim diye girmedim ben . Multiyi etkiliyorsa bitiricem ona gore :)

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ben bf3 de zar zor 1 kill alabiliyorum :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

oyunun çalışır linki var mı ? indirmiştim zamanında bir suru sorun vardı ya da ekrn tam olmuyordu filan.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 3512 Toplam Mesaj: 43