Online FPS Kapışalım
-
hocalar bu arada minecraft başlasam diyorum ama daha önce hiç oynamadım :S
hocam biraz konunu baltalamak gibi olacak k.bakmada biri minecrafta yeni başlamayı düşündüğümden biraz bilgi verebilirmi.
-
güzelmiş denemek lazım
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
Cs yeri ayridir tabi ama artik eskimedimi bizde basinda cok sabahladik ama arrik eski tadi vermiyor. Sikilirim demissin bence denemeden karar verme. Oynanabilirlil bana biraz codu animsatti ona alisik olan yabancilik cekmez. Not telden yaziyorumMesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:33'da DestinatioN tarafından düzenlendi.
-----------------------------global offensive çıkacak hocam betası çıktı hatta
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 23:28'da saqeslanger tarafından düzenlendi. -
arkadas iyiki bi cs crysis dedik
grafik anlamında örnek verelim dedik konu cs ye döndü bu oyunu beğenip oynayacak olan varsa cvp atsın
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------arkadas iyiki bi cs crysis dedik
grafik anlamında örnek verelim dedik konu cs ye döndü bu oyunu beğenip oynayacak olan varsa cvp atsın
-----------------------------bakarık desti sen arastırmısındır oyun iyidir crossfire dan sonra bunada el atarık o.O
-
kanka cross point moint bok yemiş ücretsiz en iyi fps dir şu an benim için warface çıkana kadar
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------kanka cross point moint bok yemiş ücretsiz en iyi fps dir şu an benim için warface çıkana kadar
-----------------------------kanki hattın mı degisti mesaj atıyorum cevap yok neyse tamam kanki bakıcam bi ara gapışırık :)
-
can you run it e ne CPU ve RAM ve VIDEO CARD geçebildi :D
-
kardeşim sen o pc yi çöpe at :D
-
indirdim ben oyunuda zor lan :D