Online Oyun Yazmalı
-
Php , javascript ajax mevzularında yardımım dokunur ciddi bi işe kalkışırsanız p.m atabilirsiniz.
-
hocam benim fikrim de konuyu gizlemek :) çok yaratıcı fikirler çıkabilir.
-
hacı açıkcası boş hayallere kapılma fazla kitle toplayamassın çok büyük bütçeli şirketler başarılı olabiliyor ogame bitefight travian ve yüzlercesi tutunamaz 30 kişi gelse yeter diyosan aç 31. olarak gelirim.
-
bunun için serverden yararlanmak gerecek bulunur bulunmaz değilde xml bahsetıgın seye sabah aksam zamanı verecek ınsan nerde hadı ucretlı buldun dıyelım duzgun yazabılecek mı ısın ıcıne para gırdımı bu bahsetıgın sey 1 haftada gerceklese bılır tutulursa zaten sen artık bır zengınsın:)
-
SeyhSamil bunu yazdı
hacı açıkcası boş hayallere kapılma fazla kitle toplayamassın çok büyük bütçeli şirketler başarılı olabiliyor ogame bitefight travian ve yüzlercesi tutunamaz 30 kişi gelse yeter diyosan aç 31. olarak gelirim.
Bknz : http://www.tahribat.com/Forum-Ortak-Girsim-Projesi-Emlak-172000/
Sizin gibi düşünenler yüzünden hiç bişey olmaz
-
hazirandan sonra temel php bilgimi hem gelistirmek icin hem yardim icin yaz kenara ama hazirana kadar dokunma bana
-
Mycity bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
Bknz : http://www.tahribat.com/Forum-Ortak-Girsim-Projesi-Emlak-172000/
Sizin gibi düşünenler yüzünden hiç bişey olmaz
sen ne dersende gerçek bu ne oldu emlak projesi çığırmı açtınız
-
hocam iş ciddiye binerse yazın benide her türlü konuda yardımcı olurum :)
-
ingilizce konusunda boş olduğum sürece yardım ederim hocam maksat bi proje gerçekleşsin
hocam ben yardım ederimde proje çok hoşuma gitmedi.şahsen ben oynamam.daha basit herkesin oynayabileceği bişi olursa daha gzl olur.
Ekerci tarafından 01/Mar/13 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
php, linux, ingilizce konusunda destek olabilirim.
javascriptçi bulamazsanız onuda hallederim.
liseler tatil olmadan bitirelim böyle bişey yapıcaksak
edit: sunucuda benden