Online Oyun Yazmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

herkes iyi niyetli güzel hoş bişi ama tbt'de yemez bu.

sırf oyun değil buna benzer 2342 konu açıldı herkes yaz beni diyor. işe başlandığı an kimseler yok ortada.

basit bi oyunu bile beraber oynayamayan bi topluluğuz 2 güne dağılıyoruz. 

ama yine de bol şans 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

online dama yapıcam http://www.firatkodaz.com/dama/ node.js+jquery+php+mysql bütünlemesiyle.

edit: daha az önce kafama esti başladım öyle

Cosmic tarafından 01/Mar/13 02:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

Devir bitti diyenler için facebook'ta kapitalizm oyununa bakmalarını öneririm. sadece text olan bir oyun deli gibi tutuluyor. grafikleri bile google görsellerden araklama :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

fikir güzel ama web tabanlı devri bitti kalanlarda batan geminin mallarını götürüyor. ayrıca hit mevzusunu koyarak hedef kitleyi epey daraltmışsın herkesin sitesi yok ama herkesin telefonu var :)

bu fikri biraz değiştirip mobile alana uygulasanız yada benzer fikirleri uygularsanız daha tutarı var artık pc başında oturmuyor kimse

mesela ülke bazlı değilde klan bazlı olabilir telefonların birbirine yakınlık derecesine göre klan güçlenir (google map api) vs. genişletilebilir fikir öyle aklıma geldi yazdım.

ekip işi olacağını sanmıyorum kendi başınasın dostum :) bizim makus talihimiz böyle ama şu telefonların yakınlık mevzusuyla başka atraksiyonlarda çıkabilir şimdi bi düşündümde iyi oldu bu konu kafa açtı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

OLMAZ TUTMAZ diyen arkadaşlar için yazıyorum 

birşeyı başarmak istiyorsan yapman gereken tek şey inanmak ve denemek elbet bir gün istedigin noktaya varırsın.

Edit: lan fırat o nasıl dama taşları istedigim yere koyabiliyorum senin yazacagın oyunun ben :D şunu düzelt de oynıyalım :)

emuxa tarafından 01/Mar/13 09:16 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

tutmazsa işi başlatanı sikmeyecekler ya tutmazsa tutmaz da şu ezmeye çalışan arkadaşların yorumları gereksiz denemeden başaramazsın , web tabanlı oyunlar bitti diyenler ise ofiste bütün gün oturan çoğu insan bu tür oyunlar oynuyor yeterki sürükleyici olsun açıp crysis oynayamıyor ama web tabanlı oyunu rahat rahat oynuyor oyundan kafasını çevirdiği zaman sıkıntı olmuyor çünkü bu tür oyunlarda , bu yüzden reklamı güzel yapılırsa tutar 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

takip

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Oyun yazması sıkıntı değil senkronize çalışmak sıkıntı böyle bir iş yapılacaksa yapan kişilerin en azından motor fonksiyonları kodlayacak olan kişilerin aynı ilde olması gerek biri hanyada biri konyada olursa çok dağılır daha önce 2 kere yaşadım tecrübeyle sabittir.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

php ve güvenlik konusunda yardımcı olurum

Stanford University
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

bende aya tatil köyü yapmak istiyorum..

2 astronot 2 zengin mütayit birde uzay mekiği bulursam hisse ortağı yapabilirim

bu adamı seviyorum :)

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
Toplam Hit: 3166 Toplam Mesaj: 37