Opera Kullanan Var Mı
-
önce tarayıcılar hakkındaki görüşlerimi yazacağım sonrada bir sorum var opera hakkında
İE
boq gibi aq yavaş micro üretmese hazır kurulu gelmese bunu kullanacak adamın aklından şüphe ederim yeni bir sayfayı bu açana kadar çay kahve içip gelebilirsiniz bununla nete bağlanacağıma internet yaşantısını bırakırım daha ii ama tek beğendiğim yönü arayüzü ve sitelerin tasarımı genelde buna göre yapılıyor
firefox
AQ fıstık gıbı tarayıcı ie ye 10 basar 20 ye katlar daha hızlı daha kullanışlı ama çok kasıyor ve de hız bakımından bir numara sanarak epey zamandır kullanıyordum ama operayı deneyince bu görüşümden vazgeçtim ie dense bunu kullanırım son sürümü Mozilla Firefox 3 Beta 4 ii fena değil eklentileri ile çok işe yarıyor bılgısayarımda her zaman olacak bir tarayıcı
opera
ULAN firefox varken bu sikik şeyi kım kullanır diyordum firefoxtan daha hızlı çok manyak aşık oldum resmen firefox kadar yaygın değil ve benım bulabıldıgım eklentılerı azama olsun yınede kesınlıkle en iyisi
benim sorunum = opera ii de yeni geçtim bir iki konusu canımı sıkıyor onuda yardımınız ile çözmeyi umut ediyorum download yaptığım zaman çat yeni sekmede download sayfası açıyor ve oraya geçiyor deli oluyorum o arkada indirsin o sayfaya geçmek istemiyorum bunun ayarı ne ve diğer deli olduğum özellik firefoxta basıp sağ tıklayıp yeni pencerede açtığımda tıkladığım yazının altı çizgili oluyo yani en son neye tıkladığımı anlıyorum bunda öle bişey yok aq tıklıyorum koskocaman listede bir linke sonra uğraş ki bulasın hangısıne bastım diye bu da diğer sorunum ewt arkadaşlar bunların çözümünü de yazarsanız bir operacı daha kazanacak bu cemaat :D
-
cok küfür etmişsin :/
-
1. araçlar>aktarımları tıklıyosun sinir olduğun pencere çıkacak orda görünüm yazar gözlük var yanında onu tıkla liste çıkar listeden indirme başladığında aktarımları arka planda gösteri seçiyosun.
2. araçlar>tercihler - websayfalarıını seç orada ziyaret edilmiş bağlantı linki var o rengi kafana göre ayarla yanında gezilen bağlantıların altını çiz var onu seç
2. ye not: eğer öyle yapmana rağmen olmuyorsa görünüm>stil den modları yöneti tıkla yazı tipi ve renkler seçeneğini işaretle.
diğer bi not da baya küfür etmişin yasak :)
-
ban kokusu alırıyorum :D bu arada pesimistzombie'nin dediklerini yap hallolur problemlerin ;)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------ban kokusu alırıyorum :D bu arada pesimistzombie'nin dediklerini yap hallolur problemlerin ;)
-----------------------------ağzını hayrı aç :D 20 ban yedim çok ciddiyim bu konuda herhalde benım kadar ban yıyen bırı yoktur artık nick bulamıyorum ban yesem olan ona olacak :d bakalım ne demiş uyguluyayım
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------1. araçlar>aktarımları tıklıyosun sinir olduğun pencere çıkacak orda görünüm yazar gözlük var yanında onu tıkla liste çıkar listeden indirme başladığında aktarımları arka planda gösteri seçiyosun.
2. araçlar>tercihler - websayfalarıını seç orada ziyaret edilmiş bağlantı linki var o rengi kafana göre ayarla yanında gezilen bağlantıların altını çiz var onu seç
2. ye not: eğer öyle yapmana rağmen olmuyorsa görünüm>stil den modları yöneti tıkla yazı tipi ve renkler seçeneğini işaretle.
diğer bi not da baya küfür etmişin yasak :)
-----------------------------
tsk kardeşim şey oldu arka planda açılıyor o sorunu hallettim sayende ama sağ tıklatıp ARKA PLANDA AÇ dediğim linkin altı çizilmiyor dediklerini de yaptım tık yok buna bir tavsiyen var mı -
çok soru sordum opera hakkında ama yapacak birşey yok farklı bir tarayıcı neyse sorun şu ki sekmeyi basıp kapattığım zaman çat ilk sekmeye geri dönüyor sağındaki solundakine değil en baştaki sekmeye gidiyor onuda ayarlamanın bir yolu var mı
-
araçlar>tercihler sekmelere gel ordan açılmış sekmeyi yeniden kullan olayını iptal et sorun çözülür sanırım .
diğer olay opera site stiline sadık kalıyor anca görünüm>stilden kullanıcı modunu seç bu sefer css gidiyor ama linkler istediğin gibi oluyor :/
aslında benim dediğim şekilde olması lazımdı bende denedim olmadı
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------araçlar>tercihler sekmelere gel ordan açılmış sekmeyi yeniden kullan olayını iptal et sorun çözülür sanırım .
diğer olay opera site stiline sadık kalıyor anca görünüm>stilden kullanıcı modunu seç bu sefer css gidiyor ama linkler istediğin gibi oluyor :/
aslında benim dediğim şekilde olması lazımdı bende denedim olmadı
----------------------------- -
walla 1 haftadır şunu kullanıyorum ve diyebilirimki hız konusunda firefoxtanda operadanda safaridende daha iyi. bide çok ilgi çekici özellikleri var. mesela sağ tuşa basılı tutup sola çekiyon, geri gidiyior, sağa çekersen ileri. yukarı aşağı yaparsan sayfa yenileniyor falan. görünüşüde çok estetik, ama bazı kusurlarıda var. mesela hotmaili açamıyorum, sorun bendemi ondamı bilmiyorum. bazı sitelerde de hata verebiliyor. biraz daha gelişmesi laızım yani ama bu haliylede gayet güzel dediğim gibi hız konusunda lider
-
Dehşet hızlıymış len bu opera vay aq
Ek: Valla safari de hatta çok sevdiğim firefox da yalanmış hız konusunda