folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder OPPO TCL Tecno Samsung Vivo Xiaomi Türkiye De Ceptelefonu Üretecek

OPPO TCL Tecno Samsung Vivo Xiaomi Türkiye De Ceptelefonu Üretecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mate 20 Lite dediğin telefon 2 sene önce 2.000 liraya satılan orta seviye bir telefondu. Sen şuan Kirin işlemci yüzünden sıkıntı çekiyorsun. Huawei bootloader kilidi vermediği için cihazlarına root atılıp rom yüklenemiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 

Bu arada orta seviye Huawei alıpta uzun kullanımda memnun olan görmedim. Forumlar, ekşi sözlük vs şikayet kaynıyor. Özellikle ekranda ghost screen ve sararma en çok şikayet edilen şeyler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Mate 20 Lite dediğin telefon 2 sene önce 2.000 liraya satılan orta seviye bir telefondu. Sen şuan Kirin işlemci yüzünden sıkıntı çekiyorsun. Huawei bootloader kilidi vermediği için cihazlarına root atılıp rom yüklenemiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 

Bu arada orta seviye Huawei alıpta uzun kullanımda memnun olan görmedim. Forumlar, ekşi sözlük vs şikayet kaynıyor. Özellikle ekranda ghost screen ve sararma en çok şikayet edilen şeyler.

Zamanında G9 almıştım. 3-4 kere ekran sararmasından servise gitmişti. Saolsunlar her gidişimde max 2 saatte halledip yolladılar. En son kasma falan derken vurup kırdım. Bir daha da orta segment telefon almamaya tövbe ettim. Sırf servis kalitesi için P20 Pro aldım 2 yılı geçti herhal nazar deymesin çok memnunum.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Zamanında G9 almıştım. 3-4 kere ekran sararmasından servise gitmişti. Saolsunlar her gidişimde max 2 saatte halledip yolladılar. En son kasma falan derken vurup kırdım. Bir daha da orta segment telefon almamaya tövbe ettim. Sırf servis kalitesi için P20 Pro aldım 2 yılı geçti herhal nazar deymesin çok memnunum.

E yani bende demek istediğim yeni de olsa ucuz telefon ucuzluğunu belli ediyor aynı otomobil deki gibi 0 Fiat boş kasa ile 2000 model full paket BMW kıyasla BMW daha konforlu 

Oyüzden olaya pahalısını da alsak hepsı aynı işi yapıyor kafasından çıkmak lazım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

100 liraya Lacoste tişört alıp senelerce giymek vs 10 liraya pazar tişörtü alıp eskiyince atıp yenisini giymek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

100 liraya Lacoste tişört alıp senelerce giymek vs 10 liraya pazar tişörtü alıp eskiyince atıp yenisini giymek.

Aynen

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oppo'nun fabrika yeri belli olmuş. Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı’nın yanındaki eski Tadım kuruyemişin fabrikasını tutmuşlar.

https://www.dunya.com/ekonomi/iste-opponun-turkiyedeki-yeni-uretim-ussu-haberi-605565

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

OPPO iş ilanı vermiş bile. İlgilenenlere duyrulur.

https://www.kariyer.net/firma-profil/oppo-turkey-telekomunikasyon-tic-ltd-sti-216750-248363

bu arada bi mod başlığı düzeltebilir mi? ufak bir imla hatası olmuş. bkz. "samaung"

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

sebebi basit avrupada bu kadar ucuz insan işçiligi olan bir başka liman ülkesi yok çin de belki daha maliyetli nedeni lojistik kısmı daha uzun mesafe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://twitter.com/reederebr/status/1348933695793737728

Reklam yapmak isterken kendilerini rezil etmişler. Ayrıntıyı bakalım kim bulabilecek ? :)

mkyb tarafından 12/Oca/21 13:58 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://twitter.com/reederebr/status/1348933695793737728

Reklam yapmak isterken kendilerini rezil etmişler. Ayrıntıyı bakalım kim bulabilecek ? :)

Toplam Hit: 10461 Toplam Mesaj: 64
samsung oppo