folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder OPPO TCL Tecno Samsung Vivo Xiaomi Türkiye De Ceptelefonu Üretecek



OPPO TCL Tecno Samsung Vivo Xiaomi Türkiye De Ceptelefonu Üretecek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2014
    Erkek

    her zaman demişimdir bir şeyin üzerinde turk malı yazıyorsa o ürün almam gıda ürünleri harıç onlar mecbur alıyoruz türk malı diye yerli üretim diye milleti kandırıyorlar zaten samsung a52 ucuz bir telefon değil normal fiyat bu o zaman ben ne anladım bu işten yapamıyoruz birde o işin içinde bakan felan varsa zaten hiç bulaşmam almam isterse iphone olsun burda üretim yapsın ucuz olsun giyim ürünlerinde bile bakar oldum türk malı ise ordan uzaklaşıyorum çin malı ise bile alıyorum zaten çoğu şey orda üretiliyor ama türk malı ise aman aman başımız yandı bir kere ayakkabı aldım türk malı pert oldu ayağımda bir daha asla yabancı marka diye alıyoruz türk malı çıkıyor sonra bir daha onu bile ithal olup olmadığını soruyorum öyle alıyorum

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türk malı kaliteli aslında hocam. Ama firmalar yurtiçine defolu, çürük malları sürüyorlar. Mesala meyve ve sebzenin en iyisi yurtdışına gider bize çürükleri kalır. Beyaz eşya falanda öyle. Mesala bizde nasıl Bosch kaliteli markadır düşüncesi varsa Latin ülkelerinde Beko kaliteli markadır düşüncesi var. Özellikle beyazeşya ve televizyonda Beko çok seviliyor.

    YouTube'ta çok incelemesi var Latinlerin.

    https://www.youtube.com/watch?v=YsKw5W9HL9A


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Bir ürünün ne malı olduğunun önemi yok , fabrika firma hangi kalitede ürün isterse o kalitede ürün üretir.

Toplam Hit: 9220 Toplam Mesaj: 64
samsung oppo