folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Oracle Ogrenmek Icin Birkactane Ekip Arkadasi Ariyorum ! [ Compi ]

Oracle Ogrenmek Icin Birkactane Ekip Arkadasi Ariyorum ! [ Compi ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Universitedeki essekten farksiz arkadaslarim ogrenmek disinda herseyi(sex,party,gezip-tozmak,bos muhabbetler,kizlara yavsamak,2gitar bir flutle muzik grubu kurmak vs...) yaptiklari icin benim gibi bilgi bagimlisi birisi zor durumda kaliyor :)

Simdi Oracle DB ogrenmek gibi bir programim var ,ancak bilindigi gibi Oracle basli basina devasa bir dil ,dongusumu mongusu yok ama ben dil diyorum :) ...Tabi bir konu hakkinda bilgi edinmek icin en iyi cozum 2-3kisiden olusan ekip kurup topyekun ar-ge cercevesinde ilerlemek.Aradigim murid kardeslerim harbiden ogrenmek isteyecek,herseyden once Oracle nedir bir arastirma yapsin ilgi alanina giriyormu girmiyormu iyice bir dusunsun.Sonra ben sevmedim diyip cekip gitmeyin :) ...Ayrica Windows platformunda cokta stabil degil Oracle onun icin FreeBSD veya Linux/Unbreakable yada Redhat uzerinde calisacagiz.Sistem kurulumu icin 2.bir bilgisayarin olmasi daha uygun olur ,linux kurulumlari basit ,FreeBSD icin ben yardimci olurum.Sonra cogu gece uykusuzluga dayanmak gerekecek,kendinizi kasmaniz sart :) ... Dokuman ve kaynak sorununu ben hallederim ,kitap alma durumu olanlar kitap alabilir ama elimde birkac tane kitap var onlarin fotokopisini cektiriyorum suan ,kitap fotokopilerini gonderebilirim.

Neyse iste fazla uzatmaya gerek yok... :)

NOT: Bana katilmak isteyen arkadaslar en kisa surede 5-10 kilo nescafe edinsinler,uykusuz gecelerde nescafe ile cok fantezi yapacagiz:)

NOT2: Bu calismanin asamalarini belgeler halinde tutarsak "Tahri Dokumantasyon Projesi" icinde guzel bir kaynak olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    onlie mi yüz yüze mi olacak calışmalar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Normalde online ama senin yuzyuze,basbasa mum isiginda calisriiz :) seninle yuzyuze calisma firsatimiz var :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Hoja ben varım...

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    herkesin eline böyle bir fırsat geçmez...keşke katılabilsem ama sonra bir yerde takılınca sinirlenir bırakırım size kolay gelsin..

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olur valla 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar valla boyle 3-5 kisi bir araya gelip sevdiginiz bir alan  uzerinde calisin derim,bir noktada takildiginizda o isten soguyorsunuz iste bunun icin ekip calismasi diyorum,sen takildigin zaman diger ekip arkadaslarindan birisi cozecek veya hep birlikte cozeceksiniz ,bi baslasaniz gercekten cok zevklidir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek

Ben biraz araştırma yaptım biraz zor gibi görünüyor bu oracle fakat ekip çalışması olacağı için zorlanacağmı sanmıyorum.
    Gerçi zorlandığımız bolumlerdede birbirimize yardımcı oluruz...
    Bence 12 saati pc başında geçen arkdşlar dalsın bu gruba orensin derim.

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Zor bizimle kolaydir :)

Arkadaslar zaten calisma mantigi basit. Once temel konfigrasyon ve kurulum ogrenme surecinde windows platformunda calisabiliriz,zaten ogrenme sureci su sekilde olur

-Haftalik amac belirlenir

-Konular parcalanarak ekip icerisindeki elemanlara dagitilir

-Herkes hafta icerisinde konusunu didik didik eder,takildigi noktada kucuk bir mail list kurariz oraya duser sorunlari

-Normalde hergun aksamlari iletisim kursak bile,haftanin belli 1gununu tamamen o hafta konusuna ayiririz ,o gun herkes kendi konusunu duzenli bir bicimde dokuman haline getirmis olarak sunar ve anlatir.

-Zaten temel asama gecildiginde linux veya tru64unix uzerinde calisriz ,daha ileri seviyede ben tru64 uzerine kurarim oracle'i dbhouse gibi olur ona uzaktan erisim falan filan hallederiz :D daha cok var o asamaya :d

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
     Benim hocam türkiyedeki 7 Oracle hocasından birisi istediğiniz dökümanları yazın kayayım.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Senin hocani yerim ben,adresini ver 10kilo şalgam gönderim :D msn de goruseli bi.

Toplam Hit: 5089 Toplam Mesaj: 32