Öss Başvuru Kitapçığında Boy Ve Kilo Soruyo
-
sizce neden böyle bişey yapıldı.
bildiğim kadarıyla daha önceden yoktu.
öss ye girecek olanların boy ortalamasını veya kilo ortalamasınımı alcaklarki benim aklıma bişey gelmedi
komplo teorilerini görelim ? :)
-
evet bende kuzenin formunu dolduruyorken dikkat ettim. Boy ve kilo sormuşlar . . . ne iş acep :)
-
sınıf düzenlerini boya göre ayarlicaklar:d
-
Komplo teorilerine gerek yok. Artık dev gibi adamları ilköğretim 1. sınıflarda sokmayacaklar sınava. Herkese uygun sıra ayarlamaya çalışacaklar. İnşallah başarılı olunur..
-
tipe bakarak alcaklar galıba üniye dk da bı sıstem degıso olmazmı :D
-
100 kiloluk herifi anaokulunda össye sokarlarsa olmaz, bunu engellemek için yapılan bişi(bizzat böyle birşey yaşamış tanıdık var anlattığına göre baya kötü bi durun :))
-
bizim hocada söyledi geçen gün. herifin birini sırık gibi boyuyla ilkokul sıralarında sınav yapmışlar, kazanamamış ve öss ye dava açmış, davayıda kazanmış, o yüzden böyle bişiye başvurmuşlar dedi hoca. hocanın yalancısıyım
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Komplo teorilerine gerek yok. Artık dev gibi adamları ilköğretim 1. sınıflarda sokmayacaklar sınava. Herkese uygun sıra ayarlamaya çalışacaklar. İnşallah başarılı olunur..
-----------------------------doğrudur hajılar.. sınava girenlerin rahat etmesi için böle bişey yapıldı....
-
evet bende dikkat ettim :D acaba oraya 150 kilo yazsam noolacak :D
-
hocam belki bide sınavdan sonra sorarlarsa bilin ki kesin sınavda kilo verdi mi acaba ? diye düşünecekler herhalde hahahaha çok komik ve çok boş bi iş başka bi söze gerek yok bende giricem sınava bende mi yazacağım yani ???
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evet bunun için yapıldı önceki yıllarda 2 metrelik adam ilkokulda sınava girdigi için cok sorun oluyodu fln hatta tazminat davası acılabiliodu bu nedenden dolayı.