folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS (Bıktım,Bıktım,Bıktım)

ÖSS (Bıktım,Bıktım,Bıktım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    s.a beyler.Burada sizinle birçok şey paylaştım saolasınız hepiniz dinlediniz, yardımcı olmaya çalıştınız.Neyse ben konuya balıklama girmek istiyorum.Arkadaşlar ben bu sene ÖSS'ye hazırlanıyorum.İlk başlarda netlerim çok iyiydi 240,230 falan yapıodum senenin başlarında.Ama gün geçtikçe çok çalışmama rağmen, puanlarım düşmeye başladı.Son olduğumuz ÖSS deneme sınavında 220 yaptım.Şu anda içimde hiç ders çalışma isteği kalmadı.Ailem üzülme oğlum daha 5 ay var demesine rağmen;onları üzmemek için testin başına oturuyorum ve hiçbirşey yapmadan kalkıyorum.Çok zor durumdayım.Bir şey daha sormak istiyorum! Eğer Üniversiteyi kazanamassam sonum olur gibi bişi.Ama nerelerde çalışabilirim sizce.Ve aklımdanda doğuya gitmek geçiyor.Mesajlarınız beni çok rahatlatacaktır.Sizinle paylaşayım dedim.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Hacı klasik bir psikoloji bu aslında...Daha şimdiden kazanamayacam falan dite takma kafana...Seni tekrar motive edecek bir kitap oku (Erdal Demirkıran tavsiye ederim)

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Dostum bizimle paylaştığın iyi olmuş..Bak ben sana Öss öncesi durumumu anlatıyım..İlk girişimde toplam da "ea" da 310 puan aldım,istediğim yer olmadı diye tekrar giriyim dedim,hafta içi dershaneye gitmeye başladım,sonra bir baktım,öss de yaptığımdan daha kötü netler yapmaya başladım,bi afalladım,bunaldım sıkıldım :S ve nerden bu aklıma düştü bilmiyorum ama TIR şoförü olmaya karar verdim :S hafta içi dershaneye gidip haftasonu ana-babadan habersiz kamyon garajına gidip kamyon-TIR şoförleriyle takılmaya başladım,baya baya muhabbetimim oldu,2 defa TIR şoförlerine yarenlik ettim,uzun yola gittim,yaşım itibariyle TIR ehliyeti alamayacağımı bilmeme rağmen..Sonra fark ettim ki bu TIR mevzusu beni stresten uzak tutuyordu,bunalım falan kalmadı..Hafta içi dershanede netler de yükseldi,sonra sınva günü geldi çattı,girdik,kazandık daha da yüksek puan aldık falan..

Yani diyeceğim şudur ki "TIR ŞOFÖRÜ OLMAYA KARAR VER" değil tabi ki : ) bu hikayenin ana fikri,kafanı sadece ÖSS'ye odaklama,stepnen de bir de farklı uğraş olsun,derslere gene çalış,ama kafa dağıtabileceğin bir şeyler edin : )

Hadi kolay gelsin,kazanırsın umarım istediğin bölümü

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bu işler boş işler hoca. takma kafana. beni sıralamaya bile almıyorlardı. o kadar kötüydü denemelerim.

ama öss'de 235 ham puan yaptım :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    amk biri bana öss'ye çalışmam gerektiğini söylesin :S bu sene öss'ye giriyorum ama yıllardır kaynak kitap açmışlığım yok. kaç ay kaldı nasıl çalışır nerde çalışır dershaneye nasıl gidilir dershanenin kapısından nasıl girilir hiç birini bilmiyorum :S

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    [Ö]lümcül [S]ınav [S]oruları.. Boşver.. Büyünce Unutursun..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    kazanamazsan sonun falan olmaz ..3-5 sene daha dershaneye gidersin en ii/kötü ihtimalde :D ..kasmaya gerek yok :)   :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    sen otur adam gibi çalış siktr et puanı düşerde çıkarda benim fen2 190 lardaydı denemelerde össde 248 yaptm. çalış gerisi gelir

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Hocam senin puanlar düştükçe milletin puanlar da düşüyo. Çünkü başlarda az konu var, yüksek puan almak kolay. Daha sonra işte böyle oluyo. Konular biriktikçe puanlar düşer, ama sadece senin değil. Derece yapacak elemanlardan bahsetmiyorum ama puanı düşen çoğu kişi senin gibi düşünmeye başlıyo. Bu sene geçti artık seneye..

İşte sen böyle düşünmezsen o bırakanların da önüne geçersin. Onlar seneye çalışıcaz diye pek önemsemezler dersleri artık iyice dibe batarlar ama morali yüksek olan arkadaşlar birkaç ay içinde aradan sıyrılarak önlere geçerler. Eğer başlarda 240 alıyorsan  Öss'de de en az 240 alırsın merak etme..

Hee bir de bilgisayardan biraz uzak durmaya bak. 5 ay kadar uzak dursan hayatından fazla bi şey eksilmez.. Bak ben kapağı attım, günün 10 - 14 saati bilgisayar başında geçiyo :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    abi takma takma takma her zaman bu denir çünkü ne kadr rahat olursan o kadar daha temiz düşünürsün rahat bakarsın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    [Ö]lümcül [S]ınav [S]oruları.. Boşver.. Büyünce Unutursun..
    -----------------------------
    yanlış biliyorsun

[Ö]ğrenciyi [S]ikme [S]ınavı olacak o

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 6156 Toplam Mesaj: 39