Öss Den Çıkan Müritlerin Psikolojisi
-
daha iki senem var :D
lise 1 de kalmasaydım bir dahaki seneye sınava girecektim :D
-
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
-
Oha amk o kdr zormuydu yha (= Benid karı kız yüzünden peder fetoşun dersanesine verdi haremlik selamlık olmasa kaznamazdm ama bnm sınavım iyi gçmişti (bana göre) .. Say2'den 213 ham aldım Ege- Ziraat oldu .. Boşverin sınav geçtiya ne yaptıysanız yaptınız bu saatten snra geri alamazsınız göüzünüz aydn hepinizin fakat şunu gördüm sınavla beraber abazalıkta artmış bi karıya gidin kendinize gelin :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
fena değildi ama geçenseneden sordu amk. mat1 de saçma sapan sorular vardı. yok doktor 50 hemşire 25 o doktorunda hemşirenin de ta amkoyum o.ç. tüm şıkları denedim 318 i çıkaramadım ösymyi 318 kere skyimn okadar salak bi soru olmaz yaa sıçtığımın sorusu
hocam senin dediğin o soruya ben 5 cwp'ını werdim umarım dorudur yaw:Ssen kaç yadpın ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben de yapamadım tüm şıkları denedim çıkmıyor 308 olsa çıkacak da 318 olmuyor aq
-
girenlerin takıldığı,tereddüt yaşadığı sorular felan varsa yazsın da bakalım.
-
yaw kaç yapdınız o sorunun cwp'ını çatlıcam şimdi:S he söleyin bi
-
ya aq ösym başkanı verdi gazı 2007 den zor deil die mat2 kol gibiydi.şero ya neyse gerisi güzeldi.İnşallah İstanbul'a gelicem.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------aynen a.q
mat1 de boş bıraktığım 3 sorudan biri. dierlerini hatırlamıyorum şimdi. ama genel olarak iyiydi. 2. bölüm okadar da iyi deildi.
tahminimce say 1 240 civarı say 2 210 220 civarı gelir. bi sene dahadenicez artık
-
lan öyle mat 2 nin taaaaaa