OSS Hazırlık Seti (Mat-Fizik-Kimya-Biyoloji)
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------caps falan var mı? ses görüntü kalitesi nasıl?
bir de hangi yayının bu?
bende bir ara bil iq seti vardı. 250 ytl verdik güzel değildi.bu nasıl?
indirenler bilgi verebilir mi?
-----------------------------Caps yok ama ses ve görüntüsünde problem yok. Hocanın tahtaya yazdığı yazıları dahi okuyabiliyorsun.
Yayının adı DvD Dershane diye geçiyor hangi dersanenin ya da dersanenin mi bilmiyorum.
BilIQ'dan güzel denemeni tavsiye ederim.
-
ewet bende parabol le türevi indirdim parabool için fena diil yane hoşuma gitti anlatımı falan ama türev çalışmıor abi..
yani rapidden indirdim ama winrar dan çıkarırken ''file is corrupt'' dior bir türlü beceremedim saglam link yada çaresini bilen bi yardımcı olsun türev lazım..
-
arkadaslar yok mu caresini bilen acil lazım winrar unexpected end of archive ve file is corrupt hatası weriyor extract edemiyorum..
-
deathmaster bunu yazdı:
-----------------------------ewet bende parabol le türevi indirdim parabool için fena diil yane hoşuma gitti anlatımı falan ama türev çalışmıor abi..
yani rapidden indirdim ama winrar dan çıkarırken ''file is corrupt'' dior bir türlü beceremedim saglam link yada çaresini bilen bi yardımcı olsun türev lazım..
-----------------------------Kardeş linkler çalışıyor zor gelmezse tekrar indirmeyi dene istersen. Ben tekrar indirdim çalıştı.
-
sağolasın
-
hocam sayısalları indiriodum şöle bişi çıktı
Error
You want to download the following file:http://rapidshare.com/files/67589918/01-Sayilar_1.part1.rar | 102400 KB
Your IP address 88.249.68.101 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
Create Premium Account
acaba linkleri düzeltirmisin
-
eyw hocam saol..
-
Boşuna üniversiteyi kazanmayın ben kazandım bok yedim.
Profesöre bi kafa koydum hakkımda soruşturma açtılar. Sonum belli değil vallahi :|
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sayısalları indiriodum şöle bişi çıktı
Error
You want to download the following file:http://rapidshare.com/files/67589918/01-Sayilar_1.part1.rar | 102400 KB
Your IP address 88.249.68.101 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
Create Premium Account
acaba linkleri düzeltirmisin
-----------------------------
Kardeş o linklerin probleminden değil de Rapid sana premiumsuz devam edemeyeceğini söylüyor. Ama modemi tekrardan başlatık yeni ip edinmeni sağlayan programlar burdada bulabilirsin. Onunla devam edersen ya da premium üyelik alırsan indirmeye devam edebilirsin. -
eyvallah kardeş ben elektrikleriyle çözünürlük çekcem çok saol ya valla iyi oldu