ÖSS Sorularını Kim Hazırlıyor?
-
Mataramasuko aydınlattığın için teşekkür ederim ama tanıdığı olan hala çıkmadı.Neyse sınava gircek olan herkeze başarılar dilerim..
-
Bir yanlış için bu kadar doğru niye
-
Benim girdiğim (2004) sene de tübitak geyiği yapılırdı :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
bu senede var hocasoruları isteyene çıkacak konuları söyleyebilirm bizim hoca çıkardı her dersten 5 konu banko dediği konular isteyene paylaşabilirim
-
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
bu senede var hocasoruları isteyene çıkacak konuları söyleyebilirm bizim hoca çıkardı her dersten 5 konu banko dediği konular isteyene paylaşabilirim
-----------------------------vayy bee ne hocaymışş :D okunmuş kalemde veriomu sınava girerken ?
hocana bakmana gerek yok be dostum ösym nin filan sitesine gir geçmiş yıllarda hangi konulardan çıkmış yazıyor zatn ve aşağı yukarı bu hep aynı
-
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------ehehehe :D hocan baya zekiymiş :D
-
persian bunu yazdı:
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------vayy bee ne hocaymışş :D okunmuş kalemde veriomu sınava girerken ?
hocana bakmana gerek yok be dostum ösym nin filan sitesine gir geçmiş yıllarda hangi konulardan çıkmış yazıyor zatn ve aşağı yukarı bu hep aynı
-----------------------------ben sana 10 konu söyliyim hatta zorlarsam nokta atışı yaparım çıkacak sorulara hatta mat1 kesir sorusu var bitane :D
-
bunun zakayla alakası yok adam soruyu söylemiyo konuyu dio her yıl fix fizkten vektör,kimya dan hidrokarbonmat 2 den integral dio
adam geçen yıl %85 tutturdu konuları sadece istatistik mesala dio geçen 3 yıl dalga gelemdi bu yıl yüksek ihtimal
-
çalamazsınız, uğraşmayın... :P =)
-
yakında yayınlıcam konuları mbakalım ne kadar tutturuyoz