ÖSYM ‘E Ddos Saldırısı
-
sövmicem :)
ÖSYM sitesi KPSS yolsuzluklarını protesto etmek , RedHack 'le dayanışmayı göstermek için Anonymous tarafından çökertildi
#OpSupportRedHack -
fdsfdasdas ya sikerim amaaa
bankadan kredi çekip alıcam botnet ağını vericem köstüyü.
bu nedir la ?
2 ddos ile hack hack hack
-
gel de allura'ya hak verme simdi.
parayı basınca hacker olunuyor demek ki.
bundan sonra ben de parayı basıp secmece bakanlık, egitim, firma sitelerini 'hack'leyeyim, bi twitter hesabı acıp oradan da müridlerimi toplarım artık.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:02'da Andrei tarafından düzenlendi. -
işe bak anasını satayım :D
-
ÖSYM sitesi KPSS yolsuzluklarını protesto etmek , RedHack 'le dayanışmayı göstermek için Anonymous tarafından çökertildi
Garip :)
edit : Tskler.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:03'da HoLyCat tarafından düzenlendi. -
sövebiliyor muyuz lan
-
redhack miş....
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:12'da konpi tarafından düzenlendi. -
Eğer bilgilere ulaşmışlarsa iyi yapmışlar, yoksa fak
-
hacılar ösymyi o kadar hafife almayın ya bu mallar kesin sunucu arızasını felan fırsat bilip biz çökerttik derler
-
http://haber.gazetevatan.com/osymyi-hacklediler/372567/1/Haber
İşte hackerdan gelen o mail:
"BÜYÜK EMEK ve ÇABALAR SONUCU DÜN GECE 1 SULARINDA ÖSYM SİTESİ HACKLENDİ ALIN SİZE HACK AÇIĞI SİSTEM ŞUAN İÇİN TAMAMEN KAPALI DURUMDA KULLANMAK İİSTEYEN ARKADAŞLAR AÇIĞI KULLANIP BİLGİ AKTARMASI YAPABİLİRLER BAŞARILAR:::))))
SAYGILARIMLA VEDAT ODABAŞI:
SİSTEMDEN SINAV SORULARININ ÇALINMASI PEK'DE ZAMAN ALMAYACAK KADAR BASİT BİR DURUM GÜVENLİK SİSTEMİ TAM TEŞKİLATLI DEĞİL ÖSYM GİBİ BİR KURUMUN BÖYLE BASİT SİSTEMLER KULLANMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ DOĞRUSU.."Eğer bu mal değil hack ösymyi pinglemek vasıtasıyla bi kac bit band genişliği harcamasına neden olmuşsa ben bidaha ösym'nin sınavlarına girmiycem arkadaş.
-
ve bence sınırı çok aştılar bence bundan sonra ki her adımda ebelerini sikcekler na buraya yazıyom =)