ÖSYM ‘E Ddos Saldırısı
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------http://haber.gazetevatan.com/osymyi-hacklediler/372567/1/Haber
İşte hackerdan gelen o mail:
"BÜYÜK EMEK ve ÇABALAR SONUCU DÜN GECE 1 SULARINDA ÖSYM SİTESİ HACKLENDİ ALIN SİZE HACK AÇIĞI SİSTEM ŞUAN İÇİN TAMAMEN KAPALI DURUMDA KULLANMAK İİSTEYEN ARKADAŞLAR AÇIĞI KULLANIP BİLGİ AKTARMASI YAPABİLİRLER BAŞARILAR:::))))
SAYGILARIMLA VEDAT ODABAŞI:
SİSTEMDEN SINAV SORULARININ ÇALINMASI PEK'DE ZAMAN ALMAYACAK KADAR BASİT BİR DURUM GÜVENLİK SİSTEMİ TAM TEŞKİLATLI DEĞİL ÖSYM GİBİ BİR KURUMUN BÖYLE BASİT SİSTEMLER KULLANMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ DOĞRUSU.."Eğer bu mal değil hack ösymyi pinglemek vasıtasıyla bi kac bit band genişliği harcamasına neden olmuşsa ben bidaha ösym'nin sınavlarına girmiycem arkadaş.
-----------------------------haydaa ozaman smdi bu sınav tekrar bi okunur..En az 1 hafta-10 günü var ozaman amk..ya da bunlar smdi notlarda değişme yok herhangi bi değişim olmamıştır erişilememiştir der öle bırakırlar direk yarın acıklarlar aq
-
amk bende botnet ağı satın alıp bir de twitterda YellowHack diye bir hesap alıp sağ sola saldıracam. bir kaç o.ç almış ellerine bir kaç makine hack mack yaptık diyip geçiniyor.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:48'da SARI tarafından düzenlendi. -
bir de bunları destekleyen mallar var onlardan farklı yok alayı soysuz.
devlet bütünlüğüne karşı yapılmış her hareket terorizm ile ilgilidir destekleyen herkesde teroristtir bu kadar basit.
-
kimseyi desteklediğim falan yok.
ama şu milletin parayı basıp yapıcam olaylarına da tav oluyorum doğrusu.
olay o değil kardeşim, olay göt. götün yiyorsa yap, yoksa konuşma.
-
husnu ne götü ??
hangi göt korkusu merak ettim ?
bilişim polisine yakalanman için bariz gerizekalı olman gerekiyor zaten eğer iq 90-110 arası ise bakın bu iq normal insan zekasının puanıdır eeğer bu puana sahipsen zaten yakalanmazsın, eger 60-90 arası ise iq seviyen ozaman yakalnırsın.
bilişime yakalanmak çok net gerizekalılık ister.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 05:52'da Allura tarafından düzenlendi. -
Allura bunu yazdı:
-----------------------------husnu ne götü ??
hangi göt korkusu merak ettim ?
bilişim polisine yakalanman için bariz gerizekalı olman gerekiyor zaten eğer iq 90-110 arası ise bakın bu iq normal insan zekasının puanıdır eeğer bu puana sahipsen zaten yakalanmazsın, eger 60-90 arası ise iq seviyen ozaman yakalnırsın.
bilişime yakalanmak çok net gerizekalılık ister.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 05:52'da Allura tarafından düzenlendi.
-----------------------------yakalanan herkesin iqsu 60-90 arası diye genellemek senin iq seviyeni ortaya çıkarır bence dostum. saçmalamışsın.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ve bence sınırı çok aştılar bence bundan sonra ki her adımda ebelerini sikcekler na buraya yazıyom =)
-----------------------------bakanlığa parmak attılar, f.gülen sitelerine attılar, ona buna şuna attılar eee hani
kimse bir poh yapamıyor çünkü ortada bir hack grubu filan yok görünen buzdağının kısmı
yaa görünmeyen? kimdir bu pezevenkler arkalarında kim var mevzu bu ?
-
red-hack değildirde anonymouse yapmışitır büyük ihtimal red hack de o kadar güç yok ama sonuca gelince sonuçta osym yi kulanılamaz hale getirmiş elemanlar girilmiyor öyle yada böyle o sebebepten ben bunun bir hack olarak kabul ederim kim ne derse desin
hala hack'i sadece defaceden ibaret olarark görenleri görmek üzücü
red-hack gün geçtikçe batmakta batacaktırda kendi taraftarları tarafından bile ezik konuma düştüğü anlaşılmakta reklam hackerları oldular çünkü tıpkı Ayt gibi cw gibi isko gibi -
anonymous destek amaçlı yaptığı birşey sizde redhack demişsiniz vay amq hangi ara yazıp çizdiniz bu kadar senaryoyu . Parayı veren hacker oluyormuş :) Parayı kime vereyim reneye veya holy versem :)
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 09:43'da PyramiD tarafından düzenlendi. -
ulan ddosa gerek yokki amq.
her sene sınavlar açıklandığında site kendiliğinden çöküyo zaten..