ÖSYM Ek Yerleştirmeler Hakkında...
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç liradır acep bu klavuz :)
-----------------------------ösym 3 lira diyor. fazlasını da vermeyin diyor
ilk klavuza para vermemiştim sonra getiririm demiştim okula ama bu ösym'nin merkezlerinden alınıyormuş sanırım :| neyse vercez artık -
burada merak ettiğiniz her bi skim var. başka da bişi takılırsa gene burda sorun efenim. hepimiz heyecanla bekliyoruz :D bu arada nerelere gitmek istediğinizi söleyin lan bilelim merak ettim wallahi
-
ReaL_KurD'a Desteklerinden Dolayı teşekkür ederiz.
Oldu mu la ? :D
-
uyku tutmadı :|
yaklaşık bi 5 saat sonra kılavuz elime geçecek ankaradan ne kadar uzaka o kadar iyi olcak bekliorz :|
-
evet beyler klavuz yayınlandı. hayırlara vesile olur inşallah tüm müridler için
Tercih işlemlerinizi http://ais.osym.gov.tr 'den yapacaksınız. Aşağıda da 2008'de ilk yerleştirmede boş kalan ve yerleşipde kayıt yaptırmayan keriz(!)lerden boş kalan bölümlerin en küçük puanları ile birlikte listeleri pdf formatında mevcut.
-
Tercihlerimi yaptım.
Bu kadar bilgi desteğinden sonra bende bir şey soracam :D
Bunun sonuç açıklanma tarihi ösym sitesinde henüz belirtilmemiş. Sizce kaç günde belli olur? Yani bu ayın 13'ü olan son tercih gününden kaç gün sonra belli olur sonuçlar. Çünkü sonuçlar ve kayıt sürecide bitince neredeyse dönem sonuna yetişmiş olacaz. O da var yani. Kaderde bu kadar dersi telafi edemeyip bir iki dönem fazla okumakta olabilir :D
-
kardeş kılavuz bugün nette verildi bakabilirsin..
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Tercihlerimi yaptım.
Bu kadar bilgi desteğinden sonra bende bir şey soracam :D
Bunun sonuç açıklanma tarihi ösym sitesinde henüz belirtilmemiş. Sizce kaç günde belli olur? Yani bu ayın 13'ü olan son tercih gününden kaç gün sonra belli olur sonuçlar. Çünkü sonuçlar ve kayıt sürecide bitince neredeyse dönem sonuna yetişmiş olacaz. O da var yani. Kaderde bu kadar dersi telafi edemeyip bir iki dönem fazla okumakta olabilir :D
20'sinde herşey açıklanmış ve kader ağlarını örmüş olur gibi geliyo bana :D -
beklicez artık.
-
ist. üni. radyo tv 2 yıllık ta boşluk varmıymış bilen vr mı ? var ise yapıcam yoksa aöf amk ..