ÖSYM Ek Yerleştirmeler Hakkında...
-
Beyler 4 yillik devlet universiteleri icin hangi tabloya bakacaz 3-a mi 4-b mi?
-
@Esconda
4 yıllıklar için Tablo-4 'e bakıcaksın abi.
@Lemuria
İstediğin bölümde 2 adet, aynı bölümün ikinci öğretiminde de 1 adet boş kontenjan var.
-
T.C.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ
BAŞKANLIĞINDAN DUYURU
2008-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS)
Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda Yer Alan Programlardan
Tercih Yapma Hakkı Olan Adayların Dikkatine!
(09.10.2008)
T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin sehven Merkezimize bildirdiği aşağıda yer alan programlara
2008-ÖSYS EK YERLEŞTİRMEDE yerleştirme işlemi yapılmayacaktır. Adayların ek yerleştirme
tercihlerinde bu programlara yer vermemesi gerekmektedir.
Program Kodu Program Adı
İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ
Meslek Yüksekokulu
2205103 Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (Burslu)
2205144 Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi (Burslu)
ÖSYM BAŞKANLIĞITercih eden varsa sıçtı, etmeyi düşünen varsa etmesin.
-
Aman abi allahdan oraları yapmadım...Neyse kurtuldum tercihleri yapıp...En aşağıya bir tanede açık öğretim patlattım :D Hİç biri olmazsa o olur :D
-
bende 8. tercihe aöf kamu yönetimi yazdım.
-
şimdi bişe sorıcam bu puanı yazmayan --- yerleri tercih edenler bazındanmı puanını hesaplıyorlar nedir ?
-
ya beyler bu ek yerlestırmelerde ne kdar duser puanlar ya??? ona gore tercıhlerde bulunmak ıstıorum. tecrubelı ve bılgılı murıdler. yardımlarınıaz muhtacım...
-
ya beyler bu ek yerlestırmelerde ne kdar duser puanlar ya??? ona gore tercıhlerde bulunmak ıstıorum. tecrubelı ve bılgılı murıdler. yardımlarınıaz muhtacım...
-
@verruckt
yazmışım yukarda abi. ek yerleştirmede puanlar düşmez. ösym kesin olarak söylüyor bunu.
@yawuz
hacı onlar yeni açılan bölümler diye biliyorum. onlar talebe göre belirleniyor puanları.
-
ya 280 puanlık yere 260 puanla gırmenın ıhtımalı cok dusuk te olsa yok mu yaw???