ÖSYM Şifreyi İtiraf Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sanırsınız bu adamlar müslüman. bir parmak ipin hesabını verene kadar akla karayı seçeceklerini unutmuş bunlar. boru değil bu kardeş kul hakkı. bunun bide öldükten sonra kızgın ateşte pişmesi var, dindar adamın böyle bir haltı yemeden önce bir kaç yüz milyon kez düşünmesi lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

sanırsınız bu adamlar müslüman. bir parmak ipin hesabını verene kadar akla karayı seçeceklerini unutmuş bunlar. boru değil bu kardeş kul hakkı. bunun bide öldükten sonra kızgın ateşte pişmesi var, dindar adamın böyle bir haltı yemeden önce bir kaç yüz milyon kez düşünmesi lazım.

sence bu dediklerini dilde deilde içte hissetselerdi bu olaya yıllarca karışırlarmıydı her sınawda yaparlarmıydı

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tamam oldu, oldu... Sıva şimdi, sıva..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

sence bu dediklerini dilde deilde içte hissetselerdi bu olaya yıllarca karışırlarmıydı her sınawda yaparlarmıydı

bilmiyorum, insanları anlamak zor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

64 bitten 128 bite mi çıkaracaklarmış artık :)

:))))))))

sınava girenlerin allah yardımcısı olsun zor

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben öğrencilerin yerinde olsam Akp ye İsyanı Basarım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

Ben öğrencilerin yerinde olsam Akp ye İsyanı Basarım

öyle deme günah :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    hay amq ya.. Hayatımızın sınavı ama dönen şikelere bak. Iptal edilmezse ygs den ne almışsam 2 yıllık yazıp gidecem. Bu bünye Lys yi kaldıramaz artık.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

cracker bunu yazdı:

itiraf etti değil,açıkladı. zaten  bunlar belirli bir şifreleme tekniği kullanılarak yapılan şeyler ki gayet doğal.

eski kafa usulu şu b olsun şu a olsun diye oluşturulma imkanı yok.

Fakat yazılımdaki bir sorun nedeniyle sonuclar bu noktaya geldi. Basit bir hatamı? hayır değil tabiki, o işin ayrı bir boyutu.

Bu gazeticeler yokmu abi, açıklama yerine itiraf derler. yarın bi özür sayfası oluşturup oldu bittiye getirirler,genelde herşey onlar için bu kadar basittir.

Türkiyeyi bolmek isteyen tüm medyanın ve medyacıların  taaaa m.koyayım.

şimdi sana sorsam "Evrim?" diye imkansız dersin. şu olayın yanlışlıkla olma ihtimalini hayal edebiliyor musun?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

iptal olmayacak.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
Toplam Hit: 7351 Toplam Mesaj: 57