ÖSYM Şifreyi İtiraf Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------

iptal olmasın bu saatten sonra bidaha o sıkıntıyı çekemem

aynen öyle hocam kim gidip bir daha girecek sınava boşuna heyecan yapamam bir daha 

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

iptal olursa 2009 öss gibi olur yani ygs ve lys bir sınavda yapılır.

Selam ve dua ile(f)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

bunlar ne yüzsüz adamlar ya hala o koltuklarda oturuyorlar insan olan istifa eder amk.

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

by_zannoq bunu yazdı:

bunlar ne yüzsüz adamlar ya hala o koltuklarda oturuyorlar insan olan istifa eder amk.

ee arkasında büyük destek var başbakan,cumhurbaşkanı ve köpekleri..   yoksa ali demir'in yerinde kendilerinden olmayan biri olsaydı şimdiye kadar istifa etmediği için zükerlerdi adamı.. zaman gibi akp'ye çalışan gazeteler manşetlerle o adamı delik deşik ederlerdi..

Selam ve dua ile(f)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Sınava girelecek okullarda bilgisayar ortamında belirleniyor ama adamlar koca okulu sadece kızlarla doldurabiliyor. Bunu yapabilen oraya kendi adamını sınav görevlisi olarakta verebilir. Algoritma olan kitapçıkları kendi adamlarına verebilir ya da kişinin soru kitapçığı günler öncesinden kendisine ulaştırılabilir. Ortada bir şerefsizlik var ama siyasi irade tatmin olmak için sıraya geçmiş. Cemaatin operasyonlarına göz yumuluyor resmen.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Boş bakan açıklamalar yeterli demişti dün. bakalım buna nasıl kılıf bulacak

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

helal ettiniz mi :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok abi hala inkar edenler var.İnanmayanlar bir kulp bulabilenler var.Pes doğrusu pessss....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Yapacaklarını yaptı adiler,dicek bişey bulamıyorum ben artık..Cuma günü açıklanıyo sınavlar dahada iptal olmaz 

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

başta şifre filan yok denildi.hemen ardından akp topluca tatmin oldu..düşündüler ki geçen yılki kpss gibi milleti uyuturuz geçiştiririz bu sınavda yapılanlarıda..

ama öyle olmadı.bu kez sessiz çogunluk vicdanını eline koydu.uzmanlar işin üstüne gitti.tvlerde keza öyle..öğrencilerde çıktılar haklarını savundular

ardından badem bıyıklı ösym başkanı gene çıktı kamera karşısına, kitapçıkları basan matbaaya suç attı.ve bir umut beklemeye koyuldu tepkiler dinecek mi diye..

dinse gene üstünü kapayacaklardı ama olmadı

şimdi çıktı artık itiraf ediyor.ama biz bununla yetinmeyecegiz.O sınav iptal olacak ve o badem bıyıklı başkan ile ösymde üst yetkili kaç kişi varsa hepsi yargının yolunu tutacak.

ayrıca hakkımızı savunmayıp magdurun yanında değil suçlunun yanında olan,bu olayın üstüne kapamaya çalışan, tatmin olan zatlar; yök başkanı, milli eğitim bakanı özür dileyip istifa edecekler.bunların dışında o cumhurbaşkanı, başbakan ve bilimum tatmin olanlar çıkıp özür dileyecekler

ümidin kaybolması özgürlük demekti
Toplam Hit: 8083 Toplam Mesaj: 57