ÖSYS Tercihleriniz.
-
Ayın 23'ü itibari ile internet üzerinden ya da tercih merkezlerinden tercih işlemleri yapılmaya başlandı. ÖSYM'nin sitesinde her ne kadar Tercih İşlemleri diye bir banner olsa da tıklayınca açılmıyor. O yüzden " ais.osym.gov.tr " adresinden TCKimlik numaranızı ve şifrenizi - bilmiyorsanız kimlik bilgilerinizle alabiliyorsunuz - girdikten sonra çıkan listede ilk sırada ÖSYS Tercih İşlemleri 'ne tıklayınca tercihlerinizi yapabiliyorsunuz. Dedim hele öncelikle kendi sayısal loto kuponumu tarikatla paylaşayım, onlarda isterse onlarda paylaşsın. Hoş olur, güzel olur :/

-
aceleci davranmıssın ilk günden :) hayırlısı olsun..
-
Hocam hayırlı olsun secımlerın..
O siteden secimleri yaptıktan sonra baska bi islem yapmamız gerekıyormu? Okulla baglantı kurmamız vs vs.. Sadece giris yapıp secımlerı doldurmakmı yanı..
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hayırlı olsun secımlerın..
O siteden secimleri yaptıktan sonra baska bi islem yapmamız gerekıyormu? Okulla baglantı kurmamız vs vs.. Sadece giris yapıp secımlerı doldurmakmı yanı..
-----------------------------
Siteden işlemi yapman yterli ama bi tane çıktısını almanda fayda var yanlışlık fln olursa itiraz hakkının olması için ;) -

işte narkozMRT nin tercihleri
-
ya bu şifreyi nerden alıcaz hocam bi internet erişim şifresi var okuldan verdikleri kağıtta o deil :S
-
Galatasaray üni endüstri ve bilgisayar müh . bunlar biraz uçuk tercihler şansımı deniyim :) altında itü kontrol müh ve makine müh . onun altına yıldız teknik endüstri müh ( bu garanti tercih ) hayırlısı olsun herkese
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
işte narkozMRT nin tercihleri
-----------------------------Açıköğretim fakültesinden kontenjan sınırı yok bildiğim kadarıyla madem ilk tercihine yerleşeceksin neden ikinci bi bölümüz yazın..
Bi de reel kürdo sen barajı aşmışmıydın :D Bide hukuk fakültesini yazmış. Aq. hepsi dicle :D
-
Dersane yazabilicm ancak:C
-
gelin bizim üniversiteye hepinize kapımız açık, hepinizi alırız yeterki paradan haber verin :) [açıköğretim fakültesi]
-
üstte sitelerden birinde fetullahçı gladyo yazıyo :D
o ne la :D