Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk
-
merhaba
bu ay içinde bi arkadaşımı ziyarete ankaraya gidicem
biraz zevkine birazda para gitmesin diye ( otobüse git gel en az 60 kaat bayılcaz, üstüne 40 daha koyar playstation 2 alırım) otostopla gitmeyi düşünüyorum.
hallerde falan meyve sebze taşıyan kamyonlarla gidebilirmiyim? yada nasıl giderim nerden giderim? aranızda giden varmı?
istanbul ankara arası nakliye yapan kamyoncuların yalnız canları sıkılıyodur yolda, bende yanlarında gider arkadaş olurum onlarında hoşuna gider, bende yeni biriyle tanışmış olurum.
-
lalada bunu yazdı
merhaba
bu ay içinde bi arkadaşımı ziyarete ankaraya gidicem
biraz zevkine birazda para gitmesin diye ( otobüse git gel en az 60 kaat bayılcaz, üstüne 40 daha koyar playstation 2 alırım) otostopla gitmeyi düşünüyorum.
hallerde falan meyve sebze taşıyan kamyonlarla gidebilirmiyim? yada nasıl giderim nerden giderim? aranızda giden varmı?
istanbul ankara arası nakliye yapan kamyoncuların yalnız canları sıkılıyodur yolda, bende yanlarında gider arkadaş olurum onlarında hoşuna gider, bende yeni biriyle tanışmış olurum.
hemde nasıl sıkılıyordur.50 tl için dübürü riske atma hacı :B
-
Töbe töbe aklıma kötü kötü şeyler geldi :) valla cesaret işi hocam .
http://fvi.gen.tr/recep-ivedik-kamyon-sahnesi-kufurlu.html
-
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
-
hocam paketi riske atma ya 50-60 tl için değmez :D
-
Tenhaya çekerler....
-
Allura bunu yazdı
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
Benim düşündüğümü düşünen var mı ?
-
Öyle demeyin hocalar :D Sene 2004 falan terkirdagdaki kışı bilen bilir otobüsler gelmiyordu bizim oldugumuz yere(demirkaya) Kamyoncular elini bile kaldırmadan duruyolardı bizi istedigimiz yere kadar bırakıyorlardı :D Tabi ki ilginç olanlarıda var misal ayakkabımızı cıkartmıstı bi keresinde :D bildigin bagdaş kurarak oturduk :D
Tabi ki yaşanmış vakalar mevcuttur bilemem ama bana denk gelmedi çok şükür :D -
şimdi zonguldakta okurken istanbula 20 den fazla otostopla geldim
ama orası resmen öğrenci otostop yuvasıydı :D
millet alışmıştı durup direk gençler gebze girişte bırakırım otobandan çıkmıcam haberiniz olsun
falan derdi !
-
Bu meseleye dönmesin o_0
ONEMINUTE tarafından 08/Mar/13 15:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Üniversitelilerin yapması gereken birşeymiş eğlenceliymiş çoğu kişi öyle diyor ama cesaret edip yapamadık daha :D