folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk

Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi dönem okula kamyonla gittim geldim valla dübür sağlam hala çok şükür :) bmw ler mercedes ler arasında benim ulaşım aracımdan daha güzel yoktu bence :d

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen

Tbt gerçekten çok ilginç 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güven meselesi.  Ben kim olduğu belirsiz adamı arabama almam. Ne malum zarar vermeyeceği. Veyahutta soforun sana zarar vermeyeceği. Yaşanmış olaylar var hocam. Kamyon soforunu polis durduruyor şu adamida birakiver diye o orospu çocuğu da kamyoncuyu soyuyor. Sonuç şoför polisi belirleyemiyor olan kamyon şoförüne oluyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

hocam bence alternatifler üretebilirsin.Mesela,partilerin konvoylarına katılabilirsin,maç için adam toplayıp götüren otobüsler olabilir,tren olabilir illa böyle eğlence istiyorsan bu tarz şeyler daha hem güvenli olur hem daha cok eğlenirsin..

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

çok çektim ben otostop.. son model arabasından tut tırına, kamyonuna kadar.. hiç ters bi durumla karşılaşmadım, yemek ısmarlayanlar bile vardı bide üstüne..  adamına göre davrancaksın.. kamyoncuylansan dayı selamın aleyküm diye girip müslümden ferdiden girersin.. doktorlaysan merhabayla başlayıp entelektüelliğini gösterirsin.

haa olurda göte gelebilirsin tabi belli olmaz bu işler manyakta çok..

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

the hitcher filmini izle, gaza gelir fizana bile gidersin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Töbe töbe aklıma kötü kötü şeyler geldi :)  valla cesaret işi hocam .

http://fvi.gen.tr/recep-ivedik-kamyon-sahnesi-kufurlu.html

katılıyorum ilk aklıma gelen şey oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen

Enteresan :|

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

hassktir o sen miydin ya :|

edit: biz @saqeslangerla yapmıştık dağın başında bizi arabaya alan adamlar 1 km sonra jandarmayı görünce hassiktir jandarma dediler uzun yolu seçtilerdi, polis gördüler aha polis dediler geri dönüp yine dolandılardı. Arkada da ufak tekerlekli kasa gibi bişey vardı ama bilemedim ne sikimdiler. Tırsarak gelmiştik gebzeye saldırı planımız bile hazırdı adamlara :D (kaş göz işaretleri çok önemli)

Jilet_Boris tarafından 08/Mar/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

aga biride demiyo izmirden istanbula gidiyosun afyonda, afyon yolunda ne işin var diye hahahahah

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 6051 Toplam Mesaj: 58