Otostopla Yada Kamyonla Şehirlerarası Yolculuk
-
bi dönem okula kamyonla gittim geldim valla dübür sağlam hala çok şükür :) bmw ler mercedes ler arasında benim ulaşım aracımdan daha güzel yoktu bence :d
-
Allura bunu yazdı
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
Tbt gerçekten çok ilginç
-
Güven meselesi. Ben kim olduğu belirsiz adamı arabama almam. Ne malum zarar vermeyeceği. Veyahutta soforun sana zarar vermeyeceği. Yaşanmış olaylar var hocam. Kamyon soforunu polis durduruyor şu adamida birakiver diye o orospu çocuğu da kamyoncuyu soyuyor. Sonuç şoför polisi belirleyemiyor olan kamyon şoförüne oluyor
-
hocam bence alternatifler üretebilirsin.Mesela,partilerin konvoylarına katılabilirsin,maç için adam toplayıp götüren otobüsler olabilir,tren olabilir illa böyle eğlence istiyorsan bu tarz şeyler daha hem güvenli olur hem daha cok eğlenirsin..
-
çok çektim ben otostop.. son model arabasından tut tırına, kamyonuna kadar.. hiç ters bi durumla karşılaşmadım, yemek ısmarlayanlar bile vardı bide üstüne.. adamına göre davrancaksın.. kamyoncuylansan dayı selamın aleyküm diye girip müslümden ferdiden girersin.. doktorlaysan merhabayla başlayıp entelektüelliğini gösterirsin.
haa olurda göte gelebilirsin tabi belli olmaz bu işler manyakta çok..
-
the hitcher filmini izle, gaza gelir fizana bile gidersin.
-
livane bunu yazdı
Töbe töbe aklıma kötü kötü şeyler geldi :) valla cesaret işi hocam .
http://fvi.gen.tr/recep-ivedik-kamyon-sahnesi-kufurlu.html
katılıyorum ilk aklıma gelen şey oldu -
Allura bunu yazdı
2 sene önce bende izmirden istanbula kamyoncularla gitmek istedim afyon yolunda bir dinlenme tesisinde tecavüz ettiler bana ama allahtan ben seviyorum bu tür şeyleri ama dikkatli olmalısın sen
Enteresan :|
-
Allura bunu yazdı
hassktir o sen miydin ya :|edit: biz @saqeslangerla yapmıştık dağın başında bizi arabaya alan adamlar 1 km sonra jandarmayı görünce hassiktir jandarma dediler uzun yolu seçtilerdi, polis gördüler aha polis dediler geri dönüp yine dolandılardı. Arkada da ufak tekerlekli kasa gibi bişey vardı ama bilemedim ne sikimdiler. Tırsarak gelmiştik gebzeye saldırı planımız bile hazırdı adamlara :D (kaş göz işaretleri çok önemli)
Jilet_Boris tarafından 08/Mar/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Allura bunu yazdı
aga biride demiyo izmirden istanbula gidiyosun afyonda, afyon yolunda ne işin var diye hahahahah