ÖTV İndirimi Gelir Mi ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    ÖTV'yi indirsinler TBV(Tayyeapçı Besleme Vergisi) diye birşey uydururlar o gelir, gelir.


    Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    Tepecik kermesinde ilk sokaktan sağa gir sol taraftan 2. Evdeki hatun bakire


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sinanfdn
    sinanfdn's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2016
    Erkek

    Bi hükümettir aldınız gidiyorsunuz. Adam evet-hayır tarafını sormuş. Bende şunu biliyorum rte açıklama yapmıştı, ikinci el piyasası çok zamlı bununla ilgili  denetimlere başlıyoruz. Şimdi bu denetim sonrası ne olur. Sonra şu an ikinci el piyasasında elemanların at koşturmasının sebebi parası olan adamında onlara gebe kalmasından ötürü. İthal araç halen gelmedi. Geldiği zaman belli bir fiyat endeksi olacak neticede, 
    1- çok yüksek olursa kimse almaz haliyle firma zarar edecektir
    2- çok düşük olursa ikinci el piyasası dibe vuracaktır ve bu arada araç alan herkes zarar edecektir (zaten bi balon şişti artık içinde kim varsa patladığında savrulacak)
    3- bizim piyasa endeksine göre belirlenmesi durumunda ise satışlar tamamen aksar, halk kampanyadır cart curt bekleyecektir.

    Benim tahminim ise olacak olan 1 numara. Firma zarar edecek gibi gözükecek, lakin zaten yüksek fiyattan satma peşindeydi, şimdi devlet ötv almıyorum diyecek ve fiyatlar hop aşağıda akabinde piyasaya yine 0 araç girişi olacak. Devlet ise o ötv yi başka yerden muhakkak çıkartacaktır. Örn kredi oranı ;)


    Adımız yeterlidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek

    Gelmez. 5-6 ay öncede corono çıktı millet arabasını evini satacak kriz olacak BALON zart zurt diyenlere de söyledim. Bu ülkede bir şeyi almadığın her gün zarardasın. Burada ne olay biter ne kriz. Yıllardır bir geyiktir zart balonu zurt balonu. Patlamaz hocam. Balon falan değil burada her şey gerçek.

    Paran varsa, almaya da niyetliysen al geç. Bu ülkede herkez krizle hayatta kalmayı başarıyor. Milletde para var daha dün Ataköy marina tarafından geçtim. O kadar lüks aracı sayamadım. Ülkeye 10k araç şuan gelse gümrükten girmeden satılır. 

    Çevremde 4 kişi var 3008 ve C5 kuyruğuna girmiş parasını vermiş bekleyen. Param olsa bende girer miydim? Hiç düşünmeden girerdim.


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    sinanfdn bunu yazdı

    Bi hükümettir aldınız gidiyorsunuz. 
    1- çok yüksek olursa kimse almaz haliyle firma zarar edecektir
    2- çok düşük olursa ikinci el piyasası dibe vuracaktır ve bu arada araç alan herkes zarar edecektir (zaten bi balon şişti artık içinde kim varsa patladığında savrulacak)
    3- bizim piyasa endeksine göre belirlenmesi durumunda ise satışlar tamamen aksar, halk kampanyadır cart curt bekleyecektir.

    Benim tahminim ise olacak olan 1 numara. Firma zarar edecek gibi gözükecek, lakin zaten yüksek fiyattan satma peşindeydi, şimdi devlet ötv almıyorum diyecek ve fiyatlar hop aşağıda akabinde piyasaya yine 0 araç girişi olacak. Devlet ise o ötv yi başka yerden muhakkak çıkartacaktır. Örn kredi oranı ;)

     

    Hükümet ve tek adam ın suçu isteyerek ve bilerek HALKI FAKİRLEŞTİRMEK İÇİN devülasyon yapıyorlar . 

    1. alır sen passat 5008  C5  bul alacak adam çok

    2. hangi 2.el adamlar 2.el arabaları 0 larından  pahalıya satıyor . 

    3. bizim piyasa endeksi ? 

    devşet arabanın sibop kapağı varmış ordan vergi almamışız demezzse iyi .

     

    polyanna olmak :)


    Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkdays
    darkdays's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2016
    Erkek

    Başvurulara olumsuz yanıtı alıyoruz.  Sizde Nasıl. =)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    İndirim değil de, zam gelmemesi yönünde ümitlenmek daha doğru gibi. Her gün yeni vergiler icat ediliyor. İşin kötü tarafı devletin bu tavrının sonuçları kalıcı oluyor. Vergi daha sonradan indirilse bile satıcı aynı fiyata gelecek şekilde zam yapıyor. Bu her zaman görülen bir şey. Özellikle düşük faizli kredi dönemlerinde bunun benzerini gözlemlemek mümkün. Otomobillere, evlere anında zam yapılıyor. Hatta bırakın eski fiyatını, eskiden daha da pahalı hale bile gelebiliyorlar.

    Bu açıdan bugün getirilen ek vergiler kaldırılsalar dahi sonuçları üzerimizde etki yaratmaya devam edecektir. Uzun vadede farklı bir parti yönetime geçse dahi devletin gelir - gider dengesi bu şekilde oluşturulduğundan, tüm gelir kaynakları bugün yok edildiğinden ve yap-işlet-devret modeliyle 30 yıllık garantiler verildiğinden bunları istese bile kaldırmakta zorlanacaktır. Keza siyasilerimiz lüks makam araçlarını ve altın varaklı özel banyoları çok sevdiğinden bundan sonra gelenler tasarruf uygulayacakmış gibi de bakılmamalı. Devlet çok büyük ve kompleks bir yapı. Seçilen lider dört dörtlük olsa bile, bu zihniyet belediyelerde, alt yönetimlerde yine yüzünü gösterecektir. 


    λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2011
    Erkek

    Geçen ayın 15inden sonra bir i20 baktık otomatik 2018 aynısının 2017 modeline de baktık 125 bin civarında idi. birader galerici arkadaşı ile konuşuyor temmuzda ötv indirimi gelecek 10 gün daha bekle o zaman al kendini biraz zorla 0km al diyor. bekliyoruz indirim gelmiyor. geçen baktığım aynı araç fiyatları da 137-140lara yükseliyor. 

    yani bu gün aldın aldın almaz isen zamlanıyor.

    bu gün gene konuşuyor galerici ile bu ayın sonunda bayilere 0 araç geleceğini indirimin devreye gireceğini söylüyor ben inanmıyorum ama bu konu da daha bilgili ya da ilgili olan varsa öngörülerini almak istiyorum.

     

    ötv indirimi geleceğine dair resmi bir işaret vs var mı? varsa tahmini hangi ayda gelecektir


    İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2009
    Erkek
    MbK bunu yazdı

    Aslında araç var ama müşterisine göre aracı veriyorlar. Honda bayisinde araç olduğu halde yok çektiklerini biliyorum. Piyasada talep fazla arz yok algısı yaratıldı iyice. Böylece kampanya fiyatından daha fazlaya satiyolar. Müşterisine göre daha ucuza alan da var. Megane joy 1.3 tce 165  binlik aracı 154 bine aldı bir abimiz sırf tanıdığı olduğu için mesala.

    Pahalıya almış. Ben aynı arabaya 146k fiyat aldım. 


    www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2007
    Erkek

    Gelmez. Gelmesi için satışların durması lazım. Şu an bu durumun tam tersi.

    Kredi faizleri düştüğü için deli gibi araç satılıyor. Bayilerde araç kalmamasının sebebi bu.

    Ayrıca bayiler kıtlık olduğundan dolayı şu an liste fiyatının üzerine hayvan gibi kar koyup satıyorlar. Keyifleri yerinde şerefsizlerin.

    Araç alacaksanız dikkat edin. Liste fiyatının üzerinde vermeyin. Şerefsiz bayi zengin etmeyin.

    Eylül-Ekim gibi tam tersine yükselen dolar kuru tam yansıyacağından zam gelecek diyen de var.


    He is finding himself.
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 33
indirim sıfır araç ötv mtv