Outlook.Com Mail Servisi
-
Uyuz bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien@outlook.com boştaydı aldım Rene'ye pm mi atsam ne xD
-----------------------------rene bütün servisleri dolaşıyo zati :)
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------allah'a şükür almamışlar elimde olmayan bir Gmail ve Ask.fm var onlarıda alırsan herşey adıma olucak :)
-----------------------------Aynen hocam. Benim de adıma olmayan 2 servis GMAIL ve Hotmail.com
Diğerleri var.
Benim istediğim isimsoyisim@gmail.com
Onu da alabilmek için sahibine 2-3 defa mail yazdım. Para teklif ettim. Hiç geri dönüş olmadı. Sahibi de kullanmıyor herhalde...
-----------------------------hotmail için 6 yıl uğraştım sonra geldi gmail için daha denemedim hiç birşey ask.fm'de kızın birinin zaten
-
en iyisi kendi domainini alcaksın abi ne bu bunlara kasmaya hiç gerek yok
-
oda var hocam ama işte olmuyor birilerinde sana ait birşey görmek evet belki onun adıda aynı lakin sahipleniyorsun :)
-
açtım hotmailimle entegre geldi direk maillerim geldi daha önce kayıt olmuşum heralde
-
sahinka bunu yazdı:
-----------------------------açtım hotmailimle entegre geldi direk maillerim geldi daha önce kayıt olmuşum heralde
-----------------------------:))
-
benim adimida almislar :(
-
polat ı aldım, kral benim :)
-
Adımı aldım çok şükür, daha önce kullandığım tüm mail adreslerini de..
Bunları da aldım belki lazım olur
member_services@outlook.com (bu gerçek olanı)
members_service@outlook.com
members_services@outlook.com
:D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Nikimi başkası almasın diye girdim.
Ne soyadım ne adım ne adım&soyadım kalmış alanların ecdadına saygılarımı sunuyorum ne yapacaklarsa
-----------------------------adın soy adın bende istiyosan satıyım
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:42'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.