Outlook.Com Mail Servisi
-
saol mürid beni çok büyük bir dertten kurtardın, çoğu kişi gibi bende bu dertten muzdariptim..
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Nikimi başkası almasın diye girdim.
Ne soyadım ne adım ne adım&soyadım kalmış alanların ecdadına saygılarımı sunuyorum ne yapacaklarsa
-----------------------------adın soy adın bende istiyosan satıyım
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:42'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.
-----------------------------yanlis bolum. Satis icin ayri bolum mevcuttur :) Tahribat indirimide yapman gerek :)
Sakasi bi yana ben benim nicki hemen kaptim. (dogal olarak adimida almis oldum :)
-
tahribat@outlook.com bunu hangi müridimiz aldı :D
-
avucumu_yala@outlook.com
avucunu_yala@outlook.com
:D 2 si de ben de
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
Ne soyadım ne adım ne adım&soyadım kalmış alanların ecdadına saygılarımı sunuyorum ne yapacaklarsa
-----------------------------adın soy adın bende istiyosan satıyım
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:42'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.
-----------------------------ecdadına saygılar demiş holy bence bedava vermeye bak :D
-
Allahtan adım çok az yaygın olduğu için biraz önce rahat rahat yaya yaya aldım :D
Ama kullanmayacam tabi gidip domain alıp gmaile bağlayıp rahat rahat kullanın aga
-
metro arayüzü microsoft için devrim oldu resmen :) yeni hotmail arayüzü falan dehşet olmuş.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------şeyhm ben kurtardım paçayı 20 tane aldım kendimle ilgili olanlardan rahatım valla :)
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------allah'a şükür almamışlar elimde olmayan bir Gmail ve Ask.fm var onlarıda alırsan herşey adıma olucak :)
-----------------------------Aynen hocam. Benim de adıma olmayan 2 servis GMAIL ve Hotmail.com
Diğerleri var.
Benim istediğim isimsoyisim@gmail.com
Onu da alabilmek için sahibine 2-3 defa mail yazdım. Para teklif ettim. Hiç geri dönüş olmadı. Sahibi de kullanmıyor herhalde...
-----------------------------benim varda noluyor hacı androide kullanıyoruz :)
-
Adımı falan kaptırmışım en azından Balyoz@outlook.com ve goliath@outlook.com'u alabildim.