Overclock Hakkında...
-
overclock testlerinde gördüğümüz şu mehur sıvı azotun soğukluğunun sürekliliğini nasıl sağlayabiliriz yada sağlayabilir miyiz, sağlayabilirsek de bu bize kaça patlar
bu gazlı soğutma hakkında biraz bilgim var yaklaşık -40/-50 derece gibi bir sistemi yapabilirim ama -200 gibi bir soğutucu nasıl hangi soğutucu gazla yapılabilir bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varsa paylaşabilir mi acaba
-
uzun sureli sogutma saglayamzsin o sekilde...zaten oc rekorlari kisa surede elde edilir...
-
hocam ben rekor kırmak için değil yüksek performans için düşünüyorum. sistemi hazılayıp devamlı çalıştıracam
edit:birde sistem bağlı olacak kasaya yani bir maddeyi soğutup üzerine dökmicem
-
NitrojenLe -100'ü görürsün ama 200 zor..
burada nitrojenLe yapıLan bi o/c var bak istersen
http://www.metacafe.com/watch/yt-yyK3WlWTi10/toms_hardware_overclock_5255mhz/
-
kuru buz falan.
onu yapmak biraz zor ve kısadan kısaya o bilgisayarı gözden çıkarman lazım.
onda normal işlerini yapman zor olur.
underzero sana rekor kır demiyor," rekorlar için çok kısa süreiğine bu işlemler uygulanıyor" diyor.
-
R134A Gazı kullan.. Biraz araştırısan kolay bulursun..Genelde Araçların Klima Gazına konuluyor..VE Çok etkili ve Hızlı soğutur Soğuttuğu şey Buz tutar gibi bembeyaz kesilir.. Araştır derim..

-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------R134A Gazı kullan.. Biraz araştırısan kolay bulursun..Genelde Araçların Klima Gazına konuluyor..VE Çok etkili ve Hızlı soğutur Soğuttuğu şey Buz tutar gibi bembeyaz kesilir.. Araştır derim..

-----------------------------biliyorum 134ü ama içlerinde en hantalı biz r13 le bile - 80 den aşağıya düşemedik
bir de kalori meselesi acaba overclock yapılan bi işlemcinin kalorisi nedir nasıl öğrenebilirim
-
hocam -200 labaratuar alanı dısında elde etmen ımkansız gıbı bır sey -200! acıkcası baska merak ettıgım gıbı bır konu -50 derecede calısabılen kalıcı bır sıstemı nasıl yapa bıdlgın bende bır merak konusu olusturdu? bıraz bılgılendıre bılırmısın?
edit: eger varsa vıdeo falan (ama kendıne aıt olacak) veya dokumanın acıklayıcı net bılgılerde olabılır...
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam -200 labaratuar alanı dısında elde etmen ımkansız gıbı bır sey -200! acıkcası baska merak ettıgım gıbı bır konu -50 derecede calısabılen kalıcı bır sıstemı nasıl yapa bıdlgın bende bır merak konusu olusturdu? bıraz bılgılendıre bılırmısın?
edit: eger varsa vıdeo falan (ama kendıne aıt olacak) veya dokumanın acıklayıcı net bılgılerde olabılır...
-----------------------------daha pc de denemedim ama kalıcı olarak -50 derecelik bir sistemi yaklaşık3 senedir üretiyoruz maliyeti de 400 kağıda falan gelio
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam -200 labaratuar alanı dısında elde etmen ımkansız gıbı bır sey -200! acıkcası baska merak ettıgım gıbı bır konu -50 derecede calısabılen kalıcı bır sıstemı nasıl yapa bıdlgın bende bır merak konusu olusturdu? bıraz bılgılendıre bılırmısın?
-----------------------------hoca pc dünyasında imkansız diye bişey yoktur :P
geçen sene cebite gittiysen bunu mutlaka görmüşsündür adamlar -200 e dayıyo ama en fazla -190dan yemiyo makina :) orda ne kullandıklarını falan söylüo dikkatli şekilde izlersen anlayabilirsin hade kolay gelsin hoca :))
-
onu izleyince çağrışım yaptı bana da ama ilgilenen yok sanırsam:(