Oylar Yeniden Refah Partisine
-
siyaset ve siyasetçilerden tiksiniyorum
hepsi halkı sömürüyor sömürmeyeni yok en masumu parti çalışanları üzerinden keyif yapıyo
genel seçimde şimdilik oy kullanmayı düşünmüyorum adaylar netleşinc belki bende netleşirim
erbakanın oğlu diye erbakan gibi olacak diye bişi yok erbakan nekadar bilgili bir siyasetçi olsada oda arap seviciydi unutmamak lazım
-
Adnan Oktarın taşaklarının dibinden ayrılmayan bir adamdı bu Fatih Erbakan denen adam. Eskiler bilir bunların adnan oktar aşkını. Ha bir de bunlarda Humeyni yalama sevgisi vardır. Ulan Hz Ömere sövmeyi ibadet sayan adam Humeyni.
Necmettin Erbakanmış Fatih Erbakanmış! Dini bütün adam sanarlar bunları bir de.
Ümit Özdağın deyimiyle"Canınız Cehenneme! Canınız Cehenneme!!! "
-
Hala seçim ile birşeylerin değişebileceğine inanan insanlar var...
-
Bu millette hersey degisir partiler degisir, iktidar degisir, egitim sistemi bile belki degisir bunlara inanirim ama 1000 senedir tek bi sabit var o da cehalet
Cogunluk bu derece cahil olduktan sonra bonservis falan odeyip dunyanin en iyi siyasetcisini de basa getirsen bu millet surunmeye mahkum
Dusunsene Ataturk bile adam edememis anca 15-20 sene bisiyleri ilerletebilmis sonra hersey defaulta donmus
Toplumun bukadar buyuk yuzdesi cahil olunca toplu bi kurtulus beklemeyin bireysel kurtulusunuza bakin yoksa daha cok kurtarici beklersiniz. 1 cahile bile laf anlatmak cok zor. Hicbi insan evladi bu 60 milyon cahili egitebilecek kudrete sahip diyil. Bunun icin cok jenerasyon gecmesi o jenerasyonlarin da ates ve olumden gecmesi falan gerekiyor bizim omrumuz yetmez yani
-
Ajan saglıgına veriyorum ama gerçekten bırak sen bu siyaseti.
-
KaptaN bunu yazdı
Ajan saglıgına veriyorum ama gerçekten bırak sen bu siyaseti.
+
-
Ajan güzel insandır ama hasta olduktan sonra tekrar eskisi gibi düzelmedi bazı şeyler.
Bende görüyorum konuları ama zamanla düzelecektir. Çok ön yargılı olmayalım arkadaşlar.
Saglam bir boşlukta içerde bir yerde sorun var. Çözülür inşallah.
-
A_REX bunu yazdı
Ajan güzel insandır ama hasta olduktan sonra tekrar eskisi gibi düzelmedi bazı şeyler.
Bende görüyorum konuları ama zamanla düzelecektir. Çok ön yargılı olmayalım arkadaşlar.
Önceden tanımasam çok şey derimde adamın eski halini iyi kötü biliyorum kod yazmışlıgı var bana
-
KaptaN bunu yazdıA_REX bunu yazdı
Önceden tanımasam çok şey derimde adamın eski halini iyi kötü biliyorum kod yazmışlıgı var bana
Zamanla düzelecektir. Ama hasta olduktan sonra akpli dayılara döndü :) kaza alt benligini ortaya çıkardı. Herkesin içinde bir akpli dayı var :))
-
Şuan bana tek mantıklı gelen Zafer partisi adamlar sorunları görüyor (mülteci meselesi iklim krizi vb.) cözüm üretiyorlar ama bakalım önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde ne olacak