folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Oylar Yeniden Refah Partisine

Oylar Yeniden Refah Partisine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

siyaset ve siyasetçilerden tiksiniyorum

hepsi halkı sömürüyor sömürmeyeni yok en masumu parti çalışanları üzerinden keyif yapıyo

genel seçimde şimdilik oy kullanmayı düşünmüyorum adaylar netleşinc belki bende netleşirim

erbakanın oğlu diye erbakan gibi olacak diye bişi yok erbakan nekadar bilgili bir siyasetçi olsada oda arap seviciydi unutmamak lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Adnan Oktarın taşaklarının dibinden ayrılmayan bir adamdı bu Fatih Erbakan denen adam. Eskiler bilir bunların adnan oktar aşkını. Ha bir de bunlarda Humeyni yalama sevgisi vardır. Ulan Hz Ömere sövmeyi ibadet sayan adam Humeyni. 
    Necmettin Erbakanmış Fatih Erbakanmış! Dini bütün adam sanarlar bunları bir de.

Ümit Özdağın deyimiyle

"Canınız Cehenneme! Canınız Cehenneme!!! "

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Hala seçim ile birşeylerin değişebileceğine inanan insanlar var...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu millette hersey degisir partiler degisir, iktidar degisir, egitim sistemi bile belki degisir bunlara inanirim ama 1000 senedir tek bi sabit var o da cehalet

Cogunluk bu derece cahil olduktan sonra bonservis falan odeyip dunyanin en iyi siyasetcisini de basa getirsen bu millet surunmeye mahkum

Dusunsene Ataturk bile adam edememis anca 15-20 sene bisiyleri ilerletebilmis sonra hersey defaulta donmus

Toplumun bukadar buyuk yuzdesi cahil olunca toplu bi kurtulus beklemeyin bireysel kurtulusunuza bakin yoksa daha cok kurtarici beklersiniz. 1 cahile bile laf anlatmak cok zor. Hicbi insan evladi bu 60 milyon cahili egitebilecek kudrete sahip diyil. Bunun icin cok jenerasyon gecmesi o jenerasyonlarin da ates ve olumden gecmesi falan gerekiyor bizim omrumuz yetmez yani

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ajan saglıgına veriyorum ama gerçekten bırak sen bu siyaseti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Ajan saglıgına veriyorum ama gerçekten bırak sen bu siyaseti.

+

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Ajan güzel insandır ama hasta olduktan sonra tekrar eskisi gibi düzelmedi bazı şeyler. 

Bende görüyorum konuları ama zamanla düzelecektir. Çok ön yargılı olmayalım arkadaşlar.

Saglam bir boşlukta içerde bir yerde sorun var. Çözülür inşallah.

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Ajan güzel insandır ama hasta olduktan sonra tekrar eskisi gibi düzelmedi bazı şeyler. 

Bende görüyorum konuları ama zamanla düzelecektir. Çok ön yargılı olmayalım arkadaşlar.

Önceden tanımasam çok şey derimde adamın eski halini iyi kötü biliyorum kod yazmışlıgı  var bana

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı

Önceden tanımasam çok şey derimde adamın eski halini iyi kötü biliyorum kod yazmışlıgı  var bana

Zamanla düzelecektir. Ama hasta olduktan sonra akpli dayılara döndü :) kaza alt benligini ortaya çıkardı. Herkesin içinde bir akpli dayı var :))

Dur be kadınnnn....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

Şuan bana tek mantıklı gelen Zafer partisi adamlar sorunları görüyor (mülteci meselesi iklim krizi vb.) cözüm üretiyorlar ama bakalım önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde ne olacak 

Göktürk'ün babası
Toplam Hit: 5070 Toplam Mesaj: 41
oylar yeniden refah partisine