Oyun Scripti...
-
Php bi oyun scripti lazım.
içinde okey tavla satranç vb. olan.. siteme kurunca insanların oynayabileceği varmı böyle bi script elinde olan..
eğer puan siğstemi falan olsa iyi olur ama olmasada olur..
:)
-
Hoca öyle oyunların php, asp scripti var mı bilmiyorum.. Olduğunu da zannetmiyorum..
O gibi oyunlar java ile yapılıyor, onları yapan adam sayısı da az ve büyük rakamlar istiyorlar yapmak için..
-
Java falan şart değil Php ile de yapılır kafa patlatırsan. Ama o scriptleri bedava verirler mi bilmiyorum.
-
Hoca diyorum ya, asp ile şimdi taşı 15*15'ten 17*15'e sürüklediğinde veritabanına kaydet, oyun oynanan sayfayı sürekli yenile, karşıdaki adam senin taşın 17*15'e gittiğini görsün, o hamle yapsın yine veritabanına kaydet vs. vs. vs
Bunların web scriptleri bu yüzden olmaz diyorum, kafa patlatmaktan ziyade, performansı düşük, sürekli refresh ve update yapan scriptler oalcağı için kimse yapmaz bunu..Kimse de kullanmaz..Hocam sen java araştır, asp, php script arama boşuna..asp, php Bulsan dahi performansı düşük, işe yarayabilitesi düşük şeyler bulursun..
-
Ey dost forumda arama yaparsan bulabilirsin. bir müridimiz bizimle paylaşmıştı böyle bir scripti.
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
içinde okey tavla satranç vb. olan..
Ontedi, forumda var demişsin de bi link verir misin? Hep beraber bakalım nasıl bişeymiş o script? -
-
Eyv. hocam, deneyeyim performansı falan nasıl..
-
Ajax kullanılarak yapılabilir bence.
-
hoca ben çok aradım malesef piyasada çalışan hiçbir oyun scripti yok. yuhhu nun var diyolar nette ama çalışmıyor ve yuhhu yu bizzat arkadaşım çekmişti db si 290mb zaten aq :D ama java ları kimse piyasaya sürmez zaten 5000 euro gibi rakamlara yazıyolar ve servera program komponent felan yüklüyosun çalışması için bazılarıda class dosylarını çalıyo ftp den ama bi poha yaramıyo onlar :D yani sonuç olarak o tarz bişe %1 ihtimal bulman..
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/21329060/okey.zip.html
buyur linki
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=okey&folderid=45016
Hocam bi baktım da oyun php ile yazılmamış ki. Sadece sayfa ".php" :)Şimdi mynet oyuna girdiğinde ordaki oyunlar java ama sayfalar .asp :) Onun gibi bişeymiş bu da