Özel Bir Durum İçin Fikir
-
bana göre insanların özel zewklerine hitap etmeli hediyeler :)
mesela bana ps3 alsa hatun 76 takla atarım :F sende buna paralel olarak yola çık bence :C
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------valla bence kariLar genelde tatil'e ihtiyaç duyarLar , tut elini hade gidelim de :)
-----------------------------
tatil için erken + zaten onun için özel izin aldım tekrar vermezler izin işden dolayı bu fikirde olmaz :p varmı artıran? -
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------bana göre insanların özel zewklerine hitap etmeli hediyeler :)
mesela bana ps3 alsa hatun 76 takla atarım :F sende buna paralel olarak yola çık bence :C
gay olsam haklısın :D -
Birakta o düsünsün a.k. ne hediye alacagini..Sen ne düsünüyorsun ya..Bu tür seylerde bizim üstümüzde yok kastırmakta..O şimdi mışıl mışıl uyuyordur emin ol.:)
-
fivestar bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------bana göre insanların özel zewklerine hitap etmeli hediyeler :)
gay olsam haklısın :D
nasıl yani anlamadım gay olsan :| -
gitar çalmayı biliosan gitar çal abi o zaman
olmadı kıza absint getirttir yurtdışından
yada beck's ısmarla bişi yap -
Zokoro bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
gay olsam haklısın :D
nasıl yani anlamadım gay olsan :|
erkek sevgilim olsa :D ona hediye alsam neyse :D hani kızların duygularını anlayamam ki içki olayı ters olmaz o bana uyarda ona uymaz :( valla gitar calmayı bilmiyorum :) sanatsal 0 poligon a gotur desin yaparım :D cıx bunlarda olmaz daha fikri olan varsa buyursun minnettar kalırım -
abi o zaman şöyle ki bowling oynamaya gidin bugün hediyeden çok birlikte eğlenmek istedim dersin hediyen bu olsun bence :C birlikte bowling oynamak buz pateni de olabilir :F
-
Zokoro bunu yazdı:
abi o zaman şöyle ki bowling oynamaya gidin bugün hediyeden çok birlikte eğlenmek istedim dersin hediyen bu olsun bence :C birlikte bowling oynamak buz pateni de olabilir :F
-----------------------------akabinde ordan iki elaman yada çift olsa dahada ii olur hani ayarla onlardan biri çiçek digeride hediyeyi getirsinler siz buz pistindeyken hede hödö...
-
Ben albüm yaptırdım sanada tavsiye ederim kız harbi tekrar aşık oldu bana :) 1 seneyi geçti ama hala unutamamıştur beni :)
Resimlerinizden oluşan basit bir albüm yap , fon müziğinide veriyim
Kayahan - Bizimkisi Bir Aşk hikayesi .
Ve o albümü hiç aklına gelmeyeceği bir yerde izlet ona ;) şiddetle tavsiye ederim .....
Arkdaş saolsun :) Ben sinemada izlettim..