Özel Bir Durum İçin Fikir
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Ben albüm yaptırdım sanada tavsiye ederim kız harbi tekrar aşık oldu bana :) 1 seneyi geçti ama hala unutamamıştur beni :)
Resimlerinizden oluşan basit bir albüm yap , fon müziğinide veriyim
Kayahan - Bizimkisi Bir Aşk hikayesi .
Ve o albümü hiç aklına gelmeyeceği bir yerde izlet ona ;) şiddetle tavsiye ederim .....
Arkdaş saolsun :) Ben sinemada izlettim..
-----------------------------
ulan ne arkadaşlar war bee :|sineması olan arkadaşımız olmadı ki romantik olalım :F
-
Sinema arkdaşın değil :|
Sinema Arkdaşımın olsa orda daha romantik şeylerde yapardım :D
-
walla ne hediye alıcağını bilmemde
hediyeyi çok geç ver unuttu sansın :)
bakalım tepkisi ne olcak.. -
Hoca hasta numarası yap ölüyom de telde bide derin burnunu cek nezle misali D
-
Zokoro bunu yazdı:
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Ben albüm yaptırdım sanada tavsiye ederim kız harbi tekrar aşık oldu bana :) 1 seneyi geçti ama hala unutamamıştur beni :)
Resimlerinizden oluşan basit bir albüm yap , fon müziğinide veriyim
Kayahan - Bizimkisi Bir Aşk hikayesi .
Ve o albümü hiç aklına gelmeyeceği bir yerde izlet ona ;) şiddetle tavsiye ederim .....
Arkdaş saolsun :) Ben sinemada izlettim..
Bak bu sinema olayı güzelmiş ama nerdeee =) sinemacı adam
----------------------------- -
-
Kradeş http://www.tish-o.com.tr/design.asp bu sitede istediğin gibi t-shirt veya herhangi bişi tasarlayabiliosun.Çok güzel şeyler var bi düşün diyorum.
-
git bi oyuncakcıya büyük boy bi tiwiti al süper bayılıyorlar onlara :D hatta unutmuş gibi yap evine kargo ile yolla yok olmaz diyorsan ogün onu takip et bitanede fırlama bi çocuk bu eline ver çocugun götürsün versin dedirte biliyorsanda abim seni seviyormuş dedirt :D
-
kardeş ben sana soliyim oki herşeyi denemişsin.ben sevgilimin doğum gününde yapmıştım.portresini yaptır bence kara kalem çalışması ile veya renkli.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Bir adet bo$ beyaz a4 kağıdı al , bir adet kur$un kalem bir adet silgi :B büükcene bi zarfa koy ver kıza açınca dicak "ayy bu ne yyhaaaaaaa" diea :D sende hemen felfesik bi cümleyle kağıt benm hayatım silgi ve kalem sende benm hayatımı sen yazarsın sen silersin. hayatım senin. senin yazdığından ve sildiğinden asla vazgeçmem falan .. de :P fazlaca kılıbık ama olsun dei$ik bişiy fikrim geldi yasdm :B bunu verdikten sonra kapitalist maddi bi hediyede verebilirsin parfüm cart i$te :F
-----------------------------olay bu ama bize yakışmaz bea exca :D