Özel Numarayı Bulma
-
Biraz önceden beri Özel numaradan biri arıyıp duruyor Aşkım, Bitanem seni çok seviyorum vs.vs. şeyler söylüyor.Tanımıyorum seni diyorum sen beni çok iyi tanıyorsunda diyor sesinden de anlayamadım seni çok çırtlak geliyordu :D ya biri beni kekliyor yada bilmiyorum artık o kişi kimse öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiliriz?
-
hacı kesin bir tek çözüm var o da savcılık
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kesin bir tek çözüm var o da savcılık
Katılıyorum eskiden bir şey vardı telefonun ile mailini bağlantılımı yapıyordun öyle bir şeydi senin telin kapalıyken gizli no dan aranırsa şu numara aradı diye mail geliyordu öyle bir şeylerdi ama tam aklımda değil
bir çözümü daha var kullandığın gsm operatönün çağrımerkezinde çalışan biri varsa obirnumaraya ne zaman ve kimler çağrı yapmış görebiliyor o şekilde çözebilirsin savcılığa gitmeden
Tanıdık yoksaTurkcell in mesela çağrı merkezi istanbulda global bilgi diye bir yer istanbul küçükçekmece halkalı merkez mah eski bağlar mevkii dereboyu caddesi üzerindedir iş çıkış saatlerinde çıkanlardan biriyle görüş kafaya al sürü halinde tüm çağrı personeli çıkıyor akşam 7 de :D
birde şöyle birşey var
6600 ve ustu(kaliteli) telefonlar için geçerlidirtelefon posta kutusundan kullanıcı erişim noktası hat seçilire posta adresi girilirgiden e posta adresine telefon numaranız yazılırkendime gönder seçeneği aktif hale getirilirposta kutusu türü pop3 seçilerek güvenlik kapatılır (güvenliği kapatma kısmı çok önemli) ve sonra kurbanın araması bekleniraradığında hiç açmadan sonuna kadar bekliyorsunuzarama bitince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz
bu alıntı denemedim
-
uğraşma hocam. cebini gizliye kapat, acıktan ararsa bulman cok kolay olur, aramazsa da oh ne güzel işte :D
-
Fikret bunu yazdı:
uğraşma hocam. cebini gizliye kapat, acıktan ararsa bulman cok kolay olur, aramazsa da oh ne güzel işte :D
açıktan arayanı nasıl bulacaz?geçen yıl lazım olmuştu ama bulamamıştım -
Aynen hocam en iyisi gizliye kapamak cebi.
Aciktan arayan rahatsiz ederse internette oyle siteler varki, veririsin no.yu siteye bak gor sonra seni ariyabiliyo mu :D:D
-
savcılık kalemine bi dilekçe bırakıyosun halloluyor..tanıdıgın varsa savcılıkta dosya işleme daha erken girer yoksa en az 15 beklersin işleme girmesini..sonra döküman halinde seni hangi numara saat kaçta aramış görürsün...seni gizli ne zaman aradıysa tarihi ve saati not al bi yere..çünkü savcılık sana belli süre içinde yaptıgın bütün aramaların dükümünü vercek..başka da hiç bir yolu yok..
-
serdar kardeşim c/p yapmş galiba :) c/p yapmakla kalmamış reklamda yapmış :)
-
son bölümü bir yerden kopyaladım sadece alıntıdır diyede yazdım altına
-
ok, hoca şimdi daha iyi görünüyo..Herkesin başına gelebilir dimi..
-
daha iyi bir seçenek sunayım. gsm operatörleri gizli numaraların seni aramasını veya ödemeli aranmanı engelleme hizmeti sunuyor. kullandığın hattın müşteri hizmetlerini arayıp. nasıl yapıldığını öğren bir daha gizliden arayamasın kimse.