folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Numarayı Bulma

Özel Numarayı Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biraz önceden beri Özel numaradan biri arıyıp duruyor Aşkım, Bitanem seni çok seviyorum vs.vs. şeyler söylüyor.Tanımıyorum seni diyorum sen beni çok iyi tanıyorsunda diyor sesinden de anlayamadım seni çok çırtlak geliyordu :D ya biri beni kekliyor yada bilmiyorum artık o kişi kimse öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiliriz?

SeRDaR bunu yazdı:

birde şöyle birşey var

6600 ve ustu(kaliteli) telefonlar için geçerlidirtelefon posta kutusundan kullanıcı erişim noktası hat seçilire posta adresi girilirgiden e posta adresine telefon numaranız yazılırkendime gönder seçeneği aktif hale getirilirposta kutusu türü pop3 seçilerek güvenlik kapatılır (güvenliği kapatma kısmı çok önemli) ve sonra kurbanın araması bekleniraradığında hiç açmadan sonuna kadar bekliyorsunuzarama bitince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz
    bu alıntı denemedim

hattın tcell se bide SeRDaR arkadaşn bu dediğini yapabilirsen bana pm le ulaş

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

böyle skndrk bi sisteme para döküyoruz işte.

benimde başıma gelmişti bi bayiye girip tartışma çıkarmıştım

sonrasında teli gizliye kapattım şimdi rahatım.

savcılık fln diyorlar kim uğraşır savcılıkla 15 gün onu bekliyeceğine 15 güne elbet kimin ne olduğu çıkar. boş muhabbet..

kısaca kim olduğunu öğrenemessin. tek yapacağın müşteri hizmetlerine küfür edip rahatlamak olur.

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

nokia ise pc suite ile bilgisayara bağla ve seni aramalarını bekle çıkıyor orada.

not: denemedim arkadaşa sordum msnden şimdi

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

*253# yes e bas deaktif etmek için #253# yes

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

gizliye kapatmak bir çözüm ama beni böyle rahatsız edenin yanına kar kalmasın diyorsan savcılığa gidiyorsun o zaman da şöyle bir süreç çıkıyor işte bu kişi yakınınız,arkadaşınız,eski sevgiliniz vb. kişiler olabilir karşınıza tanıdığınız biri çıkabilir ;şakaydı gibi açıklamalarla karşılaşabilirsiniz diyip aklınızı karıştırıp iş yoğunluğunu azaltma amaçlı caydırmaya mı çalışıyorlar yoksa ciddi cidi böyle bir vicdan muhasebesi yapmanızı istiyorlar emin değilim..Bazı durumlarda şikayette bulunduktan sonraki süreçteki rahatsızlığınız baz alınıyor ..

#253# ve *253# ile hattınızı gizli aramalara açıp kapatabilirsiniz.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    Biraz önceden beri Özel numaradan biri arıyıp duruyor Aşkım, Bitanem seni çok seviyorum vs.vs. şeyler söylüyor.Tanımıyorum seni diyorum sen beni çok iyi tanıyorsunda diyor sesinden de anlayamadım seni çok çırtlak geliyordu :D ya biri beni kekliyor yada bilmiyorum artık o kişi kimse öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiliriz?

"buluşalım" de aptal numarası yap ama git bi dürbün al (seni kekliyolarsa buluşma noktasını gözlemeye alırlar video çekmek "sürpriiiiizzz"    "olm ne keklendin ama haa..."  "kEEEeeeeeekkkk hihihihahahahhhhohohohohhhh..." için fln filan )... dediğim gibi gitmicen uzaktan seni izlemeye çalışanları izlmeye çalış sen onları kekle. gerisi sana kalmış artık üzerlerine tinercimi gönderirsin sarhoşmu orasını bilmem yada ne bilim doğaçlama yap ... polis kıyafeti bulabilirsen birilerinden yardım da alıp sahteden tutuklama da yapabilirsin... yada eniisi sen bişeler bulup bu bekleyenleri polise hakkaten ihbar et... şu an aklıma bunlar gelio...

telefon görüşmelerini kaydedip rapide yükleyebilcenmi ? merak ettim de :D

valar morghulis ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    En Mantıklısı Numaranı Gizli'ye Kapamandır,Gizli'yi Kapatıp Tekrar Arıyorsa Alıcaksın Numarayı Gir Paşa Gibi Bir Sohbet Sitesine AteşliGüzel Diye Üye Ol İnsanlara Numarasını Ver Bakalım Seni Arıyacak Zaman Bulabilcekmi Azgın Erkeklerden :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Serdarr bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:

"buluşalım" de aptal numarası yap ama git bi dürbün al (seni kekliyolarsa buluşma noktasını gözlemeye alırlar video çekmek "sürpriiiiizzz"    "olm ne keklendin ama haa..."  "kEEEeeeeeekkkk hihihihahahahhhhohohohohhhh..." için fln filan )... dediğim gibi gitmicen uzaktan seni izlemeye çalışanları izlmeye çalış sen onları kekle. gerisi sana kalmış artık üzerlerine tinercimi gönderirsin sarhoşmu orasını bilmem yada ne bilim doğaçlama yap ... polis kıyafeti bulabilirsen birilerinden yardım da alıp sahteden tutuklama da yapabilirsin... yada eniisi sen bişeler bulup bu bekleyenleri polise hakkaten ihbar et... şu an aklıma bunlar gelio...

telefon görüşmelerini kaydedip rapide yükleyebilcenmi ? merak ettim de :D

ya buluşalım deseydim keşke o aklıma geldi benimde sonrada kız otomatiğe bağladı ben zor konuştum.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

En kısa ve sorunsuz çözüm telefonu gziliye kapatmak.

Ama ben o heriften öcümü alacam diyosan savcılığa başwur...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    yav o bu değilde bu sapıkların telefona üfleyenleri vardı önceden :D onlar çok eğlenceliydi ahahahha :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 4112 Toplam Mesaj: 23