folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Özledim Beee Arkadaş Eskiyi Özledim

Özledim Beee Arkadaş Eskiyi Özledim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

özlemek tamam ama kontrolü kaybetmemek gerek. 90 yaşındaki biri dişsiz ağzı, buruşuk yüzü, duymayan kulak, az gören gözünü düşünüp, 50 yaşında olsam diye içini çekerken 24 yaşında bu şey için üzülmek pek akıl karı değil. sahip olduklarının kıymetini bilmel iinsan.

Triumph tarafından 26/Şub/13 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

yaşadığım yer giresunun bi ilçesi çokta küçük bişey olmayan bi yerdi.dısarı cıktıgımda mutlaka 10-20 cocuk olurdu.bayram oldugunda akrabalar kuzenler hep birlikte sohbet eder muhabbet ederdik.ilçe küçük olunca herkes birbirini tanır herkes birbirine slm verirdi.zamanla ilçenin nüfusu daha da küçüldü baktıgımda bizim 2-3 takım cıkardıgımız mac yaptıgımız yerde 2-3 cocuk oluyor simdi bayramlarda eskisi gibi akrabalar olmuyor yanımızda.artık bende istanbulda yasıyorum.bırak slm vermeyi biri yanlıslıkla carptıgında kavga çıkmama ihtimali yok gibi evet cok güzel bi sehir ama insanlar birbirine saygısız.insan özlüyor tabi ister istemez eski günlerini

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    bende özledim lan ama amcamı dün aile dostumuz ve eski ilkokul hocamla görüştük dedi sen amcanın oğlunada benziyosun amcana benziyosun diyemeden sustu ben dedim amcama mı diye vay amk lan çok özlemişim rahmetliyi hakikattende benziyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

eskiler eskiler...özledim harbiden..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Off off gece gece ezdin gectin beni...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hakket beni benden aldı yazın... bende benzer çocukluk yaşadım. Dedemin Gözlüğünü yürütürdüm ayrıca. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Eskiler tabiki güzeldir ama zamanı geriye çeviremiyoruz çevirsek allah bilir neler yapardık.Köy daha güzel bence uğraşacak birşey var misal ben iş için köylere süt toplayamaya gidiyoruz yaşlı amacalar var büyük baş ve küçük baş hayvanlar ile uğraşıyorlar oh ne güzel valla bazen bende diyorum biraz yaşlandıktan sonra köydemi otursam havası suyu meyvesi mis gibi valla denemek lazım bi gün.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Eskiler tabiki güzeldir ama zamanı geriye çeviremiyoruz çevirsek allah bilir neler yapardık.Köy daha güzel bence uğraşacak birşey var misal ben iş için köylere süt toplayamaya gidiyoruz yaşlı amacalar var büyük baş ve küçük baş hayvanlar ile uğraşıyorlar oh ne güzel valla bazen bende diyorum biraz yaşlandıktan sonra köydemi otursam havası suyu meyvesi mis gibi valla denemek lazım bi gün.

Denemek değil benim zevkimce, Yaşamak lazım Hocam. Yaşamak, Keşke Köyde yaşayabileceğimiz günler geri gelseydi... Terör belası bitseydi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

daha köye gitmediğim 1 sene bile yok. Hersene mutlaka köye giderim, 15 günde olsa giderim. Köyün tadı nerde var amk. 

Gece gece ayı görmek için yürüyüş yapmak, ama bir yandan da çıkmasın diye dua etmek :D 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Çamardı'nı özledim be arkadaşlar,Demirkazık dağını,yaylayı,pınarının suyunu,dağın eteğindeki Çerkes köyünü özledim...

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
Toplam Hit: 5985 Toplam Mesaj: 37