P90x Programı Ve Vücut Geliştirme
-
Selam muritle
100 kilo ve 176 178 boyları civarındayım. Vücutta bol yag var
Kilo degil ancak beni nefessiz kalmak ve ķız işlerinde eksi puanla baslamak
rahatsız eduyor. 6 senedir tanıdığım bir kız var kick boxa onla giderdim
Geçen face de konuşuyoruz p90x Eğitim setini aldım diye. Ben de merak ettim doğrusu. Kick box iyi guzel ancak
vucuda şekil vermiyor pek. Bende vücut geliştirme programları hakkında bilgi alayım dedim muridlerden.yardimlariniz için şimdiden teşekkürler
-
ilk önce kilo vermelisin,100 kiloyum kick-box vucuda şekil vermiyor diyosun yağlar neolacak
-
hocam sen aseksüel değil miydin kız işleriyle ne işin olur ki ?
-
Hocam kondisyonun ne durumda bilmiyorum ama o kilo boy oranıyla seni çok zorlar gibi geliyor. Ben 182 boy 80 kilo ile baya zorlanmıştım 2 hafta
sonra falan omuzumu sakatlayınca bıraktım. Eğer çok zorlanırsan P90 la devam et bence.
-
Hocam , 100 kilo 176 boya çok.Kick box bir ağırlığı kaldırman , vücüdunun belli bir bölgelerine yüklenmen değildir , sadece yumruk atarsın tekme atarsın ama 100 kilo diyorsun.
ilk önce yapman gereken : Beyaz ekmeği , cips kola alkol sigarayı bırakman ve bol bol et süt lor peynir yumurta yulaf ezmesi gibi ürünleri tüketmen gerek. yani KİLO vermen gerek.Ben 8.sınıfta 78 kiloydum ve ve 160 boyundaydım tabiri caiz ise tam bir dubaydım sonra liseye geçtim ne kadar hayır iş parada dilde biter desekte benim param yok dilim var ama kiloda olduğu için dil pek bi işe yaramadı yaramadı yani sonra kilo verdim lisedeyken işte 164 64 kilo oldum ve vücut yaptım kendi halimde gidip salonlarda filan yapmadım.
Liste şu :
İlk önce yemek düzeni yapacaksın
sonra antreman yapacaksın ( antreman öncesi ve sonrası 30dk koşacaksın ) ölüyorum desemde devam edeceksin.Kilonu 60-65-70'e kadar indirir ve vücut çalışırsan gayet süper vücudun olur ama çalışacaksın !
Bana özeldende yazabilirsin.
-
konusu gelmişken bende yazayım 1.91 boy 92 kiloyum şöle bi 10 kilo vermem lazım az yiyip spor mu yapıyoruz napıyoruz bi taktik versenize
-
karakule nin dediğine artı olarak p90x in 1. ayındayım o kilo ile ilk haftanda bırakırsın çalışmayı önce diyet ve ufak sporla koşu vs. kilo ver, ama yaptığında vücudundaki değişimi görsen oturur ağlarsın niye yapmadım ben bunu bu zaman kadar diye, barfix çekemeyen adama 1 ayda 15-20 barfixi zorlayacak hale getiren enterasan bir program biraz kendini zorlaman gerekiyor ama
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ağır bir antidepresanı bıraktım hocam , uçuyorum kaçıyorum şu an
-
KaRaKuLe bunu yazdı
zorunlu aseksüellik
-
ETRoot bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ağır bir antidepresanı bıraktım hocam , uçuyorum kaçıyorum şu an
he iyi bari geçmiş olsun
-
Insanity öneririm.
Ekipmana da ihtiyacın olmaz.
Heves kırmayayım ama,bu iş evde olmaz.O antrenmanları tamamlayamayacağına eminim.
Diyet+Cardio.Yani spor salonu disiplini edinmek gerek.Motive olman gerek.
Evde bunları sağlaman çok zor.