Panoramik Resimler Arşivi
-
Darkparadise bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDraenei bunu yazdı
teşekkürler paylaşım güzel. copy paste :)
Hangileri kopyala/yapıştır geliyor sana
belki bilgisayarına kopyala yapıştır yapmıştır :D kaydetmiştir :P onu diyordur :P
edit: Zeytun-i bu arada resimler çok güzel, bu paylaşımın devamını bekliyorum ^^
Yok o kadar da değil kimin ne düşündüğü neyse benim fotoğraflarımda exif bilgileri mevcut sorun yok ayrıca dediğim gibi tripotsuz,öylesine çektiğim fotoğraflar yani panoramik çekmek için çekilmiş resimler değil
-
fifsonic bunu yazdıDarkparadise bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDraenei bunu yazdı
belki bilgisayarına kopyala yapıştır yapmıştır :D kaydetmiştir :P onu diyordur :P
edit: Zeytun-i bu arada resimler çok güzel, bu paylaşımın devamını bekliyorum ^^
Yok o kadar da değil kimin ne düşündüğü neyse benim fotoğraflarımda exif bilgileri mevcut sorun yok ayrıca dediğim gibi tripotsuz,öylesine çektiğim fotoğraflar yani panoramik çekmek için çekilmiş resimler değil
K.Ç.Tepesi orası yanılmıyorsam dimi ?
Darkparadise devam etmeyi düşünüyorum bu başlığıda o sebeple açtım bakalım. -
Zeytun-i bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDarkparadise bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDraenei bunu yazdı
Darkparadise devam etmeyi düşünüyorum bu başlığıda o sebeple açtım bakalım.K.Ç tepesinin açılımı neresi bilmiyorum ama 1.Resim Beylerbeyi Kanlıca yolu
O Tepenin olduğu yer ise Tema Vehbi Koç doğa ve kültür merkezi otağtepe diye biliniyor -
fifsonic bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDarkparadise bunu yazdıfifsonic bunu yazdıDraenei bunu yazdı
Darkparadise devam etmeyi düşünüyorum bu başlığıda o sebeple açtım bakalım.K.Ç tepesinin açılımı neresi bilmiyorum ama 1.Resim Beylerbeyi Kanlıca yolu
O Tepenin olduğu yer ise Tema Vehbi Koç doğa ve kültür merkezi otağtepe diye biliniyorHe küçük çamlıca tepesimi diye sormuştum açılımı oydu otağtepeymiş
-
Haznedardan Yaylaya Doğru ;
Fatih'e Giriş (TOPKAPI)
Yedikule -
Israrla devam ediyorum, bu gün ki, rotam sarıyer altınkum'du. Giderken Rumeli Hisarı üzerinden geçerken çekmeye başladım bir kaç tanede altınkum'da çektim.
Altınkumdan Karşıya
Altınkum
Altınkum ( Solda Yoros Kalesi Var Bayraklı Kısım Beykoz ) -
Geç kalmışım ya.. Burayı alayım da üç beş tane de ben çekerim yarın
-
Bir ikitanede ben eklerim...
-
lumia hayvan gibi panoromik çekiyor, şu anki telle boğuşuyorum yok beceremiyorum :|
-
Bunu da ben telefonla çekmiştim geçenlerde.