Panoramik Resimler Arşivi
-

-
on numara resimler hocam... çıkıp çekesim var ama heryer taş beton/blok/bina :(
-
bende deneme amaçlı üniversitede kaldığım evin 360 derece panoromik fotoğrafını çektim.
Yigit tarafından 19/Ağu/13 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
tataryigit bunu yazdı
bende deneme amaçlı üniversitede kaldığım evin 360 derece panoromik fotoğrafını çektim.
kapıdaki müdür ibaresi güzelmiş :)
-
Kendi çalıştığım kurumun kulesinden bir manzara.
zeg392 tarafından 19/Ağu/13 15:40 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bu gün polenezköy'e gittim, giderken yolda durup bir foto çektim panoramik polenez köyde umduğumu pek bulamadım o yüzden orda hiç foto çekmedim, bir kaç köpeğin bir tavşanı parçalamasından ve yeşillikten başka bir şey yoktu, dere varmış oda kurumuş bayağı, sürekli piknik yerleri var başkada bir şey yok.

-
tataryigit bunu yazdı
5 yıldızlı otel odası gibi :D
-
Panaromik güzeldir. Benim salak nokia e72 telefonumda da var. Tabi 5mp çözünürlük ve en önemlisi mercimek kadar sensörle çok şey beklemiyorum ama yinede var.
Zamanında boğaz köprüsünü, feribottan tekirdağ limanını, avşa adasını vb. çekmiştim. Sonra farkettim ki iştede çok faydalı. Kazı güzergahı çekiyor, 30 luk kağıda basıyorum. Pratik işlerde netcat ile uğraştırmıyor.
Tek sorun panaronikte 3 ayak lazım.
Zevklidir. -
Dün kamptaydım dönüşte bir kaç pr resim çektim.

Belgrad Ormanı Baraj(göl)
-
Arkadaşlar kaliteli olanları alıp web sitemde kaynak belirterek paylaşabilirmiyim?