Para Degerlendirme..
-
Selam millet 6.000 TL kadar nakitim var kisa vadede nasil degerlendirebilirim? Bu konuda fikri olan var mi?
-
kısa vadede zor tabi ama para ticarette abi. ben bunu anladım. böyle fazla emek gerektirmeyen, girip çıkması kolay bi piyasada alım satım yaparsan çabuk geri döner. hani şimdi aklıma gelmiyor ama atıyorum halden marul alıp sat gibisinden. hale gelişi 5 kuruş pazarda 50 kuruş diye biliyorum. mesela bu örnekte pazar yeri almak, kirası vergisi var ama örnek dedim zaten. biraz sağı solu yoklarsan kârlı bi alım-satım işi çıkabilir. şu icra edilen malların satıldığı yerlerden ucuza birşeyler alıp netten falan satabilirsin mesela.
-
borsaya gir
-
kisa vadede oldugu icin ticaret pek anlamli gelmiyor e malin elde kalma olasiligi ve giderleride goz onunde bulundurursan cok bisey kazandiracagini sanmiyorum -zarar etmezsen-.. ayrica ailem yillarca ticaretle ugrasti ordan biliyorum.. ticarette, ticaret devam ettigi surece elinden nakit akisi oluyor arada kazandigini harciyorsun gerisiyle yeni mal aliyorsun falan filan. uzun bir surec. borsa dusunebilirim ama hic anlamiyorum biraz arastirma yapmam lazim.
-
araştırma yap da borsa da uzun süreli yav. kısa vadede kazanç için çok iyi tüyo alman lazım. o da genelde içerden bilgi almakla olur. borsanın içini dışını bilen adamlar bile birkaç yılda bir anca denk gelir.
bi keresinde öyle bi tüyo gelmişti. batmak üzere olan bi şirketi isviçreli bi şirket alacaktı. o esnada hisseleri kapan çakallar 4e katladı parasını. ben parasızlıktan alamamıştım. iddia gibi değil ki gidip kolayca para yatırıp tutarsa hemen para alasın.
-
Ne kadar surede bırıktırdın
-
forex işine gir hocam
http://www.forexturkeysignal.com/ adamların kazançlaı iyi hakkaten
-
kısa vadeden kastın ne tam olarak bilmiyorum fakat ufak bir öneri.
adın adın anlatayım.
1) muhitinde pos cihazı kullanan bir esnaf ile anlaş komisyon karşılığında
2) etrafında kredi kartı borcu olan tonla adam vardır onlardan birini seç ve tüm borcunu ufak bir komisyon karşılığında kapatacağını söyle.
3) adamın borcunu bankaya keş olarak yatır.
4) tanıdık esnafa götür adamı komisyon oranınıda ekleyerek pos cihazından adamın istediği takside böldür.
5) esnaf gidip bankadan parayı çeksin sende onun komisyonunu ver .
al sana kısa vadede kazanç yöntemi.
etikliği tartışılır fakat kredi kartı borcunun minimum rakamını ödeyen birisini borçtan kurtarıp taksite bağlıyorsun esnafa ve kendine para kazandırıyorsun.
-
GebesH bunu yazdı
adın adın anlatayım.
2) etrafında kredi kartı borcu olan tonla adam vardır onlardan birini seç ve tüm borcunu ufak bir komisyon karşılığında kapatacağını söyle.
4) tanıdık esnafa götür adamı komisyon oranınıda ekleyerek pos cihazından adamın istediği takside böldür.
etikliği tartışılır fakat kredi kartı borcunun minimum rakamını ödeyen birisini borçtan kurtarıp taksite bağlıyorsun esnafa ve kendine para kazandırıyorsun.
Kafa Diye buna derim.....
-
GebesH bunu yazdı
adın adın anlatayım.
adam için yaptığın ödemeyi nasıl tahsil edeceksin, adamın kartından mı 12 taksite böleceksin ?
-
borsa