Para Degerlendirme..
-
Kredi kartı borcunu öde taksite böldür vs, bunlar tefeciliğin yandan yemiş halidir ;)
Parayı dolar&euro'da değerlendirebilirsin, Altın alabilirsin,
2-3 ay vaktin varsa borsaya girebilirsin, ama borsadan hiç anlamıyorsan girmemelisin, forex de aynı keza, o kadar paraya en mantıklısı dolar&euro, varant&vob kısa vadede yüksek kaldıraçlı piyasalar, bir günde o para 10000 de olur, 1000 de olur, ama tecrübe ister yani bu işler.
Sağlam kapı altındır ;)
-
Altın yılbaşına kadar biraz yükselecek. Kar edersin.
-
Shockman memlekte nere doğu mu :)
-
bana lüks bir semtte 6 aylık ev kirala. ben sana 4. aydan başlamak koşuluyla 10 bin tlyi bulana kadar her ay 1000 lira ateşleyim.
-
lalada bunu yazdı
altının ucuz olduğu ülkelere git altın al gel, bulgaristanda falan ucuzmuş sanırım
her ülkedeki altın aynı olmuyo diye biliyorum.. bulgaristan nasıl bilmiyorum tabi ama Dubai için düşünmüştük biz, ordan keyfi olarak birsürü takı vs aldık , sonra dedik madem ucuz alıp getirip satalım vs.. ordan aldığımız altını buraya getirince, buranın altınının fiyatından almayacaklarını öğrendik :D
-
MaviGozluDev bunu yazdılalada bunu yazdı
altının ucuz olduğu ülkelere git altın al gel, bulgaristanda falan ucuzmuş sanırım
her ülkedeki altın aynı olmuyo diye biliyorum.. bulgaristan nasıl bilmiyorum tabi ama Dubai için düşünmüştük biz, ordan keyfi olarak birsürü takı vs aldık , sonra dedik madem ucuz alıp getirip satalım vs.. ordan aldığımız altını buraya getirince, buranın altınının fiyatından almayacaklarını öğrendik :D
neden acaba ayarı mı farklı ? gramı mı ? Hem ne bilecekler nereden aldığını ?
-
Akşamları parklar insanlarla doluyor. sandviç ekmek al toptan. üstüne 1 lira ekleyip parkta sat. iklimden etkilenmez. kolay satış. büyük bir parkın merkezi yerinde tabure veya büyük piknik sepeti açacaksın ve banklardan birine kurulacaksın. Yasak değil bu olay. Satış durumuna göre sermayeni yükseltirsin ;) Çekirdek vs gibi ektra ürünler de ekleyerebilirsin. Çalışma saati sana bağlı akşamüstü gidip 23-24e kadar insanlar dolanıyor.
-
ing bank turuncu hesaba yatır günlük 1.2 tl veriyor =)
-
İcralık araba kovala.
-
opusdei bunu yazdı
Hocam parayı bana ver. 3 ay sonra 7000 tl olarak al. 3 ayda 1000 tl kar ii değil mi ?
o nasıl iş :) ve guvencen nedır