Para Degerlendirme..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kredi kartı borcunu öde taksite böldür vs, bunlar tefeciliğin yandan yemiş halidir ;)

Parayı dolar&euro'da değerlendirebilirsin, Altın alabilirsin,

2-3 ay vaktin varsa borsaya girebilirsin, ama borsadan hiç anlamıyorsan girmemelisin, forex de aynı keza, o kadar paraya en mantıklısı dolar&euro, varant&vob kısa vadede yüksek kaldıraçlı piyasalar, bir günde o para 10000 de olur, 1000 de olur, ama tecrübe ister yani bu işler.

Sağlam kapı altındır ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Altın yılbaşına kadar biraz yükselecek. Kar edersin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Shockman  memlekte nere doğu mu :)

Hayallerim ve Kendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

bana lüks bir semtte 6 aylık ev kirala. ben sana 4. aydan başlamak koşuluyla 10 bin tlyi bulana kadar her ay  1000 lira ateşleyim.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

altının ucuz olduğu ülkelere git altın al gel, bulgaristanda falan ucuzmuş sanırım

her ülkedeki altın aynı olmuyo diye biliyorum.. bulgaristan nasıl bilmiyorum tabi ama Dubai için düşünmüştük biz, ordan keyfi olarak birsürü takı vs aldık , sonra dedik madem ucuz alıp getirip satalım vs.. ordan aldığımız altını buraya getirince, buranın altınının fiyatından almayacaklarını öğrendik :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    lalada bunu yazdı

altının ucuz olduğu ülkelere git altın al gel, bulgaristanda falan ucuzmuş sanırım

her ülkedeki altın aynı olmuyo diye biliyorum.. bulgaristan nasıl bilmiyorum tabi ama Dubai için düşünmüştük biz, ordan keyfi olarak birsürü takı vs aldık , sonra dedik madem ucuz alıp getirip satalım vs.. ordan aldığımız altını buraya getirince, buranın altınının fiyatından almayacaklarını öğrendik :D

neden acaba ayarı mı farklı ? gramı mı ? Hem ne bilecekler nereden aldığını ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Akşamları parklar insanlarla doluyor. sandviç ekmek al toptan. üstüne 1 lira ekleyip parkta sat. iklimden etkilenmez. kolay satış. büyük bir parkın merkezi yerinde tabure veya büyük piknik sepeti açacaksın ve banklardan birine kurulacaksın. Yasak değil bu olay. Satış durumuna göre sermayeni yükseltirsin ;) Çekirdek vs gibi ektra ürünler de ekleyerebilirsin. Çalışma saati sana bağlı akşamüstü gidip 23-24e kadar insanlar dolanıyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ing bank turuncu hesaba yatır günlük 1.2 tl veriyor =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek

İcralık araba kovala.

Sessiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam parayı bana ver. 3 ay sonra 7000 tl olarak al. 3 ayda 1000 tl kar ii değil mi ?

o nasıl iş :) ve guvencen nedır 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 7331 Toplam Mesaj: 35