folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?

Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

anketimiz için yorumlar yapalım

Para edecek bir program kodlamis olsaydiniz, bunu bedava dagitirmiydin ?

ben satardım :)) , bedava dağıtıyodun , biri çıkıyo telif yazısını siliyo, cart curt , bi bakmışsın portalı kendi yapmış gibi gösteriyor :@

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    programına bağlı : ) . bi hack programıysa dağıtırdım maksat namım yürüsün : D ama aksi takdirde parayla satardım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    anti nin dediği gibi progrmına bağlı. yaptıgı işler gerçekten fazla ve şaşılacak derecede olanlar hariç bedava yapardım genellikle.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Dağıtırdım herkes kullansın ne varki ben gece gündüz oturmuş yapmışım kafa patlatmışım başkası gelsin hazıra konsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...
    -----------------------------
    he valla, bugün kodunu açan yarın g.tünü basını acar dimi Compü abi :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    öyle bi kabiliyetim olsa bedawaya dağıtırdım :) ayrıca çookk ii bi programcıysak ztn ii bi yerde çalışarak ii para kazanmış olucaz :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    pışşıkkk,enayi miyim la ben.Emek veriyorsun.Arada tanıtım olsun veya yazılımcılar faydalansın diye verilebilir,ancak emeğinin de karşılığını almalısın.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Harbi bi kere programlamayi bilsem, o kadar emek versem, guzel birsey ortaya cikartsam ne bedavasi yha, para para para :)

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    paranın yüzü sıcaktır

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    tahribat için paylasırdım dıger yerlerın aq asla bırakmazdım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 5087 Toplam Mesaj: 39