Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?
-
anketimiz için yorumlar yapalım
Para edecek bir program kodlamis olsaydiniz, bunu bedava dagitirmiydin ?
ben satardım :)) , bedava dağıtıyodun , biri çıkıyo telif yazısını siliyo, cart curt , bi bakmışsın portalı kendi yapmış gibi gösteriyor :@
-
programına bağlı : ) . bi hack programıysa dağıtırdım maksat namım yürüsün : D ama aksi takdirde parayla satardım
-
anti nin dediği gibi progrmına bağlı. yaptıgı işler gerçekten fazla ve şaşılacak derecede olanlar hariç bedava yapardım genellikle.
-
Dağıtırdım herkes kullansın ne varki ben gece gündüz oturmuş yapmışım kafa patlatmışım başkası gelsin hazıra konsun
-
Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...
-----------------------------
he valla, bugün kodunu açan yarın g.tünü basını acar dimi Compü abi :P -
öyle bi kabiliyetim olsa bedawaya dağıtırdım :) ayrıca çookk ii bi programcıysak ztn ii bi yerde çalışarak ii para kazanmış olucaz :)
-
pışşıkkk,enayi miyim la ben.Emek veriyorsun.Arada tanıtım olsun veya yazılımcılar faydalansın diye verilebilir,ancak emeğinin de karşılığını almalısın.
-
Harbi bi kere programlamayi bilsem, o kadar emek versem, guzel birsey ortaya cikartsam ne bedavasi yha, para para para :)
-
paranın yüzü sıcaktır
-
tahribat için paylasırdım dıger yerlerın aq asla bırakmazdım
Toplam Hit: 5087 Toplam Mesaj: 39