Para Hiçbirşeydir Ama Herşey Paradır..
-
bende ve bizim sülalenin yakınından geçmeyen kagıt parçası
bazen şeytan diyor sıfırı bulmuşsun zaten. Tony montona gibi ortalıgın anasını aglat.
-
Paran var LAND ROVER Paran yoksa GAME OVER

-
para..para..para...
varliği bir dert,yokluğu yara ! :) -
Ne der bukowski baba; yaşayacak kadar param olsun yeter.
-
Paran varsa çevren var demek ne saçma. Bu düşünceye sahipseniz eğer bence hata sizdedir. Siz kimseye maddi, manevi hiç bir türlü fedakarlık yapmamışsınız ve paran varsa çevren var diye bir yorumda bulunuyorsunuz. Para araçtır, ne mutlu olmaya sebeptir ne de başka bir şeye. Yokluğu zora düşürebilir, süründürebilir ama varlığı ile mutlu olurum diyen adamda bir sorun var demektir. Bir dönüp geçmişe düşünün bakalım böyle düşünmenize sebep olan nedir! Beni para için sattı dediğiniz adamları acaba siz ne için sattınız? Benim altımda ki land rover'a bakacak kızında amk. O tür bir kızla gelecek düşünen adamında... Boş verin bunları önce insan olun geri kalan tefarruat
-
paranın herşeyi satın alabileceğini düşünenler parası olmayanlardır..
paranın mutluluk getirmeyeceğine inanlar yeteri kadar parası olduğu zaman çalışmayı bıraksınlar böylece kendileri için daha çok zamana sahip olacaklardırve bu zamanı sahip oldukları parayla kendilerini mutlu edecek aktivitelerledeğerlendirsinler ozaman paranın mutluluk getirdiğini göreceklerdir..
iki farklı yaklaşım sana
-
bi büyügümün dediği gibi:
parayla saadet olmaz diyenlerin bilin ki hiç parası olmamıstır
seviyorum parayı
-
eğri oturalım doğru konuşalım; bu kız senle kaç ay soğan ekmek yer!
J.Kom.IV.Kad.Uzm.Çvş. Cumali Güçlü :D -
Önce sağlık.
-
emperyalizm bir dinse onun peygamberi paradır.
Bu yüzden seveni çok:D
Dininide,peygamberinide.