Para Hiçbirşeydir Ama Herşey Paradır..
-
mywts bunu yazdı:
-----------------------------
emperyalizm bir dinse onun peygamberi paradır.
Bu yüzden seveni çok:D
Dininide,peygamberinide.
-----------------------------Bence allahı paradır :)
-
herşeyde olduğu gibi, azı da zarar çoğu da...
-
Parayı para yapan sensin.Çevren.Paraya değer vermeyenlerin yanında olursan para sadece kağıt parçasıdır.
Tekrar söylüyorum parayı herşey yapan sensin.
-
Parayla saadet olurmu hiç tecrübesini yaşamadım ama altına bi lamborghini yanına iskandinav sarışın bir kız banka hesabına 5 milyon avro yatıracaz ama senden gözlerini istiyoruz dese takas edecek babayiğit çıkarmı bilmem demekki dünya malı iki gözünün değeri etmiyormuş.
Örneğin bir erkeklik organı olmayan adam için dünyayı önüne serseniz sizce bu mal mülk onu tatmin eder mi?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Parayla saadet olurmu hiç tecrübesini yaşamadım ama altına bi lamborghini yanına iskandinav sarışın bir kız banka hesabına 5 milyon avro yatıracaz ama senden gözlerini istiyoruz dese takas edecek babayiğit çıkarmı bilmem demekki dünya malı iki gözünün değeri etmiyormuş.
Örneğin bir erkeklik organı olmayan adam için dünyayı önüne serseniz sizce bu mal mülk onu tatmin eder mi?
-----------------------------önce sağlık sonra para baba
-
Opter bunu yazdı:
Paran varsa çevren var demek ne saçma. Bu düşünceye sahipseniz eğer bence hata sizdedir. Siz kimseye maddi, manevi hiç bir türlü fedakarlık yapmamışsınız ve paran varsa çevren var diye bir yorumda bulunuyorsunuz. Para araçtır, ne mutlu olmaya sebeptir ne de başka bir şeye. Yokluğu zora düşürebilir, süründürebilir ama varlığı ile mutlu olurum diyen adamda bir sorun var demektir. Bir dönüp geçmişe düşünün bakalım böyle düşünmenize sebep olan nedir! Beni para için sattı dediğiniz adamları acaba siz ne için sattınız? Benim altımda ki land rover'a bakacak kızında amk. O tür bir kızla gelecek düşünen adamında... Boş verin bunları önce insan olun geri kalan tefarruat
----------------------olay göründüğü gibi değil hoca para için adam satmıcak adama yüzde 1 bile değildir benim görüşüm o yüzde 1 i bulursan arkadaş olursak şanslısın yoksa hiç benim çok kral arkadaşlarım var diye tesselli verme bu olay parasız zamanda belli olur ataların dediği gibi dost kara günde belli olur ama inşallah öle bişey yaşamassın insanların gerçek yüzünü görmek hiç hoş değil
-
bortecine357 bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Paran varsa çevren var demek ne saçma. Bu düşünceye sahipseniz eğer bence hata sizdedir. Siz kimseye maddi, manevi hiç bir türlü fedakarlık yapmamışsınız ve paran varsa çevren var diye bir yorumda bulunuyorsunuz. Para araçtır, ne mutlu olmaya sebeptir ne de başka bir şeye. Yokluğu zora düşürebilir, süründürebilir ama varlığı ile mutlu olurum diyen adamda bir sorun var demektir. Bir dönüp geçmişe düşünün bakalım böyle düşünmenize sebep olan nedir! Beni para için sattı dediğiniz adamları acaba siz ne için sattınız? Benim altımda ki land rover'a bakacak kızında amk. O tür bir kızla gelecek düşünen adamında... Boş verin bunları önce insan olun geri kalan tefarruat
----------------------olay göründüğü gibi değil hoca para için adam satmıcak adama yüzde 1 bile değildir benim görüşüm o yüzde 1 i bulursan arkadaş olursak şanslısın yoksa hiç benim çok kral arkadaşlarım var diye tesselli verme bu olay parasız zamanda belli olur ataların dediği gibi dost kara günde belli olur ama inşallah öle bişey yaşamassın insanların gerçek yüzünü görmek hiç hoş değil
-----------------------------Zaten şu anda paralı değilim ki hoca :)
-
Opter bunu yazdı:
bortecine357 bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Zaten şu anda paralı değilim ki hoca :)
-----------------------------hoca parasızlık var parasızlık var ya başını sokacak bi evin olmasaydı sokakta kalmak zorunda kalsaydın çok zor durumda kalsaydın kaç kişi senin için bişeyler yapardı yada sen kaç kişi için bişeyler yapardın demek istediğim bu
-
bortecine357 bunu yazdı:
hoca parasızlık var parasızlık var ya başını sokacak bi evin olmasaydı sokakta kalmak zorunda kalsaydın çok zor durumda kalsaydın kaç kişi senin için bişeyler yapardı yada sen kaç kişi için bişeyler yapardın demek istediğim bu
-----------------------------Zaten benim de söylemek istediğim o. O durumda benim için bir şeyler yapacak olan arkadaşlara sahip olmak benim elimde. Şu atılan mesajlara bir bak istersen çoğunluk paradan yana, dışarıda ki insanlarda aynı şeyi düşünüyor. Kimse kimseye güvenip ne gönlünü açıyor, ne de başka bir şey yapıyor. Çünkü işin aslı para diyor, herkes bu düşünceye sahip olduğu için dostlukların kurulması zor oluyor. Bence yapılması gereken karşındakinin o düşüncesini kırabilmek için senin ona her şeyin para olmadığını kanıtlamandır.
-
para iyidir....................