Para Kasası Açmak?
-
detay,detay,detay
ücret? + konu gizlenmeli
-
süre önemli : asit , şalama , matkap yada dinamitle açılabilir kasanın türüde çok önemlidir. Menteşeler içerdemi dışardamı ?
-
Asit kasa açmada daha çok tercih edilir çünkü sessizdir ; Nitrik asit yada 1 : 3 oranında nitrik asitle hidroklorik asit iş görür piyasada satılan teknik nitrik asit %kaçlık bilemiyorum %50 lilik olsa mesela bir litre aldıgın nitrik asidin yarısı HNO3 ifade edecektir
Fe + 4HNO3(híg) = Fe(NO3)3 + NO + 2H2O
denklemden her birinin atom agırlıklarını yerleştirerek hangi üründen ne kadar oluşacagını böylelikle buradan yola çıkarak ne kadar asitte ne kadar gr demir eritebilecegini bulabilirsin
fiatı litresi sanırım bir lira yani ucuz okadar ucuk kaçık fiatı yok (alacagın yeri bilirsen)merc kalite istersen baya bir bedel ödersin herhalde
asiti aldıgında %kaçlık oldugunu sorarsan ne kadar asite ihtiyacın oldugunu elindeki demirin kaç gr ise kaç gr nitrikte eriyecegini hesap ederek bulabilirsin
reaksiyon hızı sıcaklıga baglıdır ne kadar ısı okadar hızlı reaksiyonÇıkan gazı soluma zehirlidir !
-
Şalamayla yapılabilir, pek anlamam kasaların yapısından falan ama inşaatta şalama kullanmıştım. Sıkışmış koskoca rediksiyonları ve dirsekleri falan açmak için kullanırdım. Isıtıp vura vura açabilirsin belki. De tabi içinde ki malı harab etme riskide vardır bu malın (dikkatli olursan bişey olmaz).
Gerçi ben o aletle sigarayı yakardım :D, karizması oluyo
-
açılamayan kasa vardır kapısı 5 cm kalınlıkta çelik zırhlı olan bir kasa ile bir programda uğraşmışlardı en sonunda orduya verdiler 900 metreden tankla vurdu açıldı ama içinde hiçbir şey kalmamıştı
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
açılamayan kasa vardır kapısı 5 cm kalınlıkta çelik zırhlı olan bir kasa ile bir programda uğraşmışlardı en sonunda orduya verdiler 900 metreden tankla vurdu açıldı ama içinde hiçbir şey kalmamıştı
-----------------------------Vay anasını nerde gördün sen bunu? :D
-
PcK0 bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Vay anasını nerde gördün sen bunu? :D
-----------------------------rüyada
edit: düşündüm de o bile salakca geldi
bir insan rüyasına bu kadar saçma bir seyi nasıl dahil eder
-
paradox bunu yazdı:
sıkıntı yok beyler ne suçu, hobi diyelim
-----------------------------ehehehehe!
-
ankaradaysa pm at :) komisyon yüksek olur ama temiz şekilde sorunsuz :D
-
buraqgo bunu yazdı:
saçma sapan işlerle oynamayınlan forumu piç ettiniz o nasıl açılır bu nasıl patlatılır diye
-----------------------------sitenin adı tahribat ne bekliyordun neler gördü bu forumlar sen pek hatırlamazsın diyeceğim faşist olacağım sonra olmayacak.