Para Para Para..!!!
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
para nedir?
-----------------------------ikiye ayrılır
- kağıt para
- demir para
-----------------------------hehe güzel açıklama :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
Ne Demiş Şahin K : Paranın Açamıyacağı Delik Yoktur ....
-----------------------------:))
-
"emek ver para al, para ver yemek al" demiş alman bir abimizde.
güzel bir söz daha var:
"İnsanın tek gerçek tanrısı ( putu dese daha iyi otururmuş) yüzyıllar önce kendi elleriyle yarattı,yüzyıllardır ona tapıyor."
-
Yahudilerin ticarette ne kadar basarili ve hirsli olduklarini bilirsiniz. Yahudi David efendi hergun Tanriya yalvarir yakarir dileklerini kabul etmesi icin dua edermis. Bir gun Tanrinin canina tak etmis ve David efendiyle konusmus...
---David sana her ne istersen verecegim, dile benden ne dilersen ama bir sartla ve sartim su ki; Sana her ne verirsem komsun Salomon'a bir fazlasini verecegim, dusun tasin sana uc gun musaade der...
Uc gun sonra David efendiye sorar, ---Kararini verdin mi? Evet verdim, "Lutfen Tanrim benim bir gozumu al" der....
Simdi paranin ne kadar gerekli ve gereksiz oldugundan bahsetmek bence bos, onemli olan O'na sahip olanlar ve olmayanlar'la aramizdaki iliskiler yada bireysel olarak O'na sahip oldugumuz yada olmadigimiz. Nice kocyigitler var, para, yol, manita uclemesinde cogunlukla cortlarlar.
-
napolyonu çağırın bana !
-
Dünyaya Tek hüküm Eden Cansız Nesne PARA dır !
-
Herşey para mq :S
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------"emek ver para al, para ver yemek al" demiş alman bir abimizde.
güzel bir söz daha var:
"İnsanın tek gerçek tanrısı ( putu dese daha iyi otururmuş) yüzyıllar önce kendi elleriyle yarattı,yüzyıllardır ona tapıyor."
-----------------------------senin nazi altınları noldu:P
-
Dedemin güzel bir lafı vardır bu konu hakkında:
''İnsanın parası yoksa kendısı olmasın daha ıyı.'' Der benim dedem :))
-
Para herşeydir. Şuan yapmak istediğin hiçbişeyi insanlığınla , iyliğinle, maneviyatınla yapamazsın. Ama paran oldumu herşeyi ama herşeyi yaparsın. Para güçtür , kudrettir. En kral mafyada parası olandır, en kral iş adamıda parası olandır. Aynı şekilde en kral ülkede parası olan ülkedir. Para olmadan hiçbişey olmaz. Sadece kendini kandırırsın param yok ama mutluyum diye. Bu amına kodumun parasını keşke libyalılarmı ne çıkarmasaydıda bütün insanlar eşit bi şekilde yaşaydı. Param yok diye söylemiyorum allaha şükür param var ama olmayanları da çok çok iyi biliyorum. Napolyon tam tarihini hatırlayamicam ama 1700 llü yılllarda boşuna dememiş para para para diye.