folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paramı Nasıl Çoğaltabilirim?

Paramı Nasıl Çoğaltabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    çiftleştirmeyi denedin mi? :) .::olmadı pederden falan iste ..tanıdıklardan ..eşten ..dosttan iste ..üstüne koy'! ( farklı bi bakış açısı işte :p )

hay sokayim yaa :( bu ne biçim hadise bu ne biçim bi yorumdur aq yaa ? sokayim git çık forumdan :D noelim babam :p

dai borsa diom ben bu aralar baya bi çıkışta cumhuriyet rekorunu kırmışık aq..
    galatasaray iyi krııor bu aralar söliim ( takım olayı yok )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    dai 80ytl ile ne borsası :D hem ne anlarım ben borsadan falan eheh :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

hp32  kendünce demüş kü: 

hay sokayim yaa :( bu ne biçim hadise bu ne biçim bi yorumdur aq yaa ? sokayim git çık forumdan :D noelim babam :p

------------------------------------------------------------------ 

geçenlerde borsaya yatırım yapan bi yatırımcıyı batınca yatırmışlar gerisini sen düşün .:: benimki senin yorumuna göre daha bi risksiz en azından zibidü :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

hp32 kendünce demüş kü:

geçenlerde borsaya yatırım yapan bi yatırımcıyı batınca yatırmışlar gerisini sen düşün .:: benimki senin yorumuna göre daha bi risksiz en azından zibidü :D

sok gitsin aq bu aralar nostradamus kaçtı içime ne desem tutuyor.. iddaa yı 2 gün üst üste tutturdum :)
    gelecekte seni ibne olarak görüom ne iş :P ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Kleisthenes bunu yazdı:
    noel_baba bunu yazdı:
    çiftleştirmeyi denedin mi? :) .::olmadı pederden falan iste ..tanıdıklardan ..eşten ..dosttan iste ..üstüne koy'! ( farklı bi bakış açısı işte :p )
    baba parası değil alın teri olacak..babama kalsa o arabayı sittin sene almaz.küçücük minnacık diyor.üni tercihleri belli olsun iyi bişey bakacakmış ama nafile.ferrari verseler binmem :D alın teri olsun benim olsun.arkasına baba parası değil alın teri yazdıracam.bir de büyüyünce tır olcam yazılacak tabi :D

Arkadaşım demedi demedi deme sora ..bu kafayla en fazla bineceğin araç ayakkabıların ..neymiş arabanın arka camına baba parası yerine alın teri yazıcak mış ..dostum al arabayı cama bişi yazmak ..yazdırmak zorunda deilsin..!! 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    noel_baba bunu yazdı:

hp32 kendünce demüş kü:

sok gitsin aq bu aralar nostradamus kaçtı içime ne desem tutuyor.. iddaa yı 2 gün üst üste tutturdum :)
    gelecekte seni ibne olarak görüom ne iş :P ?

şimdi de kahin mi oldun başıma a.q .::reankarnasyon geçirmiş ..geçmiş zaman street walker'ı senü :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

Kleisthenes bunu yazdı:
    noel_baba bunu yazdı:
    baba parası değil alın teri olacak..babama kalsa o arabayı sittin sene almaz.küçücük minnacık diyor.üni tercihleri belli olsun iyi bişey bakacakmış ama nafile.ferrari verseler binmem :D alın teri olsun benim olsun.arkasına baba parası değil alın teri yazdıracam.bir de büyüyünce tır olcam yazılacak tabi :D

Arkadaşım demedi demedi deme sora ..bu kafayla en fazla bineceğin araç ayakkabıların ..neymiş arabanın arka camına baba parası yerine alın teri yazıcak mış ..dostum al arabayı cama bişi yazmak ..yazdırmak zorunda deilsin..!!

noel_dayi -1 adam yazdırırır saane?:D
    yalnız şimdi 80 milyon varsa ilerde bi araba alabilmen için hmm yaklaşık küsüratlı 3000 sene.. nese şaka bi yana harbiden araba alcak para yok yazıyı nası yazdırcan?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    haci skoda 120 L istinmi? 2 milyar ama arabayı satan adam bunu yazmış yorum olarak:

Tüm Yedek Parçaları Mevcut Cekişi İyi , Ama Sorunlarıda Yok Değil Aldığımdan Beri İtiyorum .. Bayır Çıkmıyor , İnerkende Ayeterkursi Okumak Zorunda Kalıyorum ... Benim Onu Taşıdığım Kadar O Beni Taşımamıştır.. Biçok Kez Al Bi Bidon Benzin Çak Kibriti Dediğim Oldu Ama Kıyamadım ... 3 Teker Üstünde Gitme Özelliğine Sahip Güzel Bi Araba Tavsiye Ederim ..

:D :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    nası banane a.q bi mürit olarak kendüsünün ve bilmiyorum karizma derecesini ama karizmasının taban yapmasını önlemek için dosthane bi tavsiye idi::. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    bunu bunu bilmem ama € veya dolar ya paranı ilerde maddi bir kriz çıka bilir. a.q bankaya gidiyoruz para çekmeye orada bile nakit yok :D

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
Toplam Hit: 5931 Toplam Mesaj: 23