Parası Olan Mürid Pazartesiyi Kaçırmasınlar
-
Kredi kartı limitlerim dolu yaw hep böyle oluyo zaten mk :(
-
-
herkes sallıyo global altın fiyatları müridin biri 3 gram aldı diye hiç çıkarmı ?
saçma sapan yorum yapmayın ya adam 3 gram altın almış
öbürü diyoki siz böle alırsanız altında beklenen artış olmaz
neyin kafası bu anlamadım bilmiyosan sus arkadas mycity altının yükselişe geçeği zaten belli ben dedim tuttu havasını bırak :)
sanki deprem tahmin etmiş gibi havalar adamda
-
xxjokerxx bunu yazdı
herkes sallıyo global altın fiyatları müridin biri 3 gram aldı diye hiç çıkarmı ?
saçma sapan yorum yapmayın ya adam 3 gram altın almış
öbürü diyoki siz böle alırsanız altında beklenen artış olmaz
neyin kafası bu anlamadım bilmiyosan sus arkadas mycity altının yükselişe geçeği zaten belli ben dedim tuttu havasını bırak :)
sanki deprem tahmin etmiş gibi havalar adamda
Bu bir ben dedim tuttu havası deil hocam sadece tahmin bunu 5 yıl önce de yaptım
Mycity tarafından 24/Nis/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Aradım ve buldum sonunda konuyu alın hocalar ben söyledim tuttu havası diyenler baksın şu konuya
http://www.tahribat.com/Forum-Zenginlik-Hayallerim-Gercek-Olucakti-Ama-145045/
-
edit
Carlsaganandcat tarafından 24/Nis/13 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Muqi bunu yazdı
altının çıkacağı belli diyen müride yazıyorum dedim tuttu havası tabi olacak doğru konuşalım şimdi haklı bir durum;
ekonomist misin sen? bilgi kaynağını yazar mısın? diye sorarlar
çünkü bütün uzman öngörüleri 1 hafta öncesine kadar 2 yıl düşüştü
zaten yıl bazında da öyle görünüyor
http://onlygold.com/tutorialpages/prices200yrsfs.htm
hatta bu düşüşü ocak ayında öngörilmüştü - abd bazında
http://www.macrotrends.org/1340/gold-vs-the-cpi-historical-chart
küçük çıkışlar rutin ama yıllık 3. çeyrek çıkışından bahsediyor my city ki eğer olursa şimdi altın almak
harika bir kazanç sağlayabilir, risk çok minimize, ama süre değişken, 1 yılda olabilir
kısaca; bencede elinde sağlam parası olan ( öyle 3-5 gr la olmaz) yatırım aracı olarak kullanabilir kısa vadede
uzun vadede zarar edeceğide kesindir kazanıp çıkmak gerek
Editbüdüt
Mycity tarafından 24/Nis/13 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdı
GRAM ALTIN
0,89 %
ALIŞ(TL)
84,49 SATIŞ(TL)84,72 ÇEYREK ALTIN
2,51 %
ALIŞ(TL)
132,78 SATIŞ(TL)136,10 ONS
1,25 %
ALIŞ($)
1.430,23 SATIŞ($)1.430,58 inanırmısın param yoktu bu gün, her ihtimale karşı kıyda köşede bulundurduğum çeyreklerden bozdurayım dedim 140 tl ye bozdurdum. satış kaç para dedim 150 dediler. Düzce Akçakoca'da yaşıyorum. bu altın fiyatları istanbuldan buraya o kadar fark ediyor mu ki?
-
oliWeR bunu yazdıMycity bunu yazdı
GRAM ALTIN
0,89 %
ALIŞ(TL)
84,49 SATIŞ(TL)84,72 ÇEYREK ALTIN
2,51 %
ALIŞ(TL)
132,78 SATIŞ(TL)136,10 ONS
1,25 %
ALIŞ($)
1.430,23 SATIŞ($)1.430,58 inanırmısın param yoktu bu gün, her ihtimale karşı kıyda köşede bulundurduğum çeyreklerden bozdurayım dedim 140 tl ye bozdurdum. satış kaç para dedim 150 dediler. Düzce Akçakoca'da yaşıyorum. bu altın fiyatları istanbuldan buraya o kadar fark ediyor mu ki?
Bilmem etmemesi lazım hocam esnaftan kaynaklı olabilir
-
yatırdık bakalım bizde paramızı :) biraz vardı birikim iyi oldu ekleme oldu haydi beklemeye geldi sıra çıksın çekeriz
zone tarafından 24/Nis/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir
bu arada bugün düne göre daha da ucuzdu
83.40 ( dün= 84.70 bilginize )