Paraya İhtiyacım Var ! - Satılık PDA [ Cep Bilgisayarı ]
-
bi kaç hafta öncede aynı konuyu açmıştım , o zaman biriyle anlaşmıştık pdayı pakete koymuştum ama banka hesabı üzerinden para yollucaktı arkadaş , vericeğim hesap numarasının bankaya borcu olduğu için paraya el koyuyomuş banka :D o yüzden satamadım . Şimdi baştan yazıyorum alan olursa parayı PTT üzerinden yollaması gerekiyo .
Konuya gelelim ;
Satılık PDA [ Cep Bilgisayarı ]
Sony Clie
Ürünün fiyatı Amazon.com'da 200 $ 'a kadar çıkmış .
Ayrıca Die Hard 4 [Zor Ölüm 4] filmini izlediyseniz oradada kullanıldı bu PDA.
Ürün İçin İstediğim Para : 85 TL.
Paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum , N97 aldım borcunu ödemek için paraya ihtiyacım var :D -
bende bir telefon almayı düşünüyorumda iş bulmam lazım :R
bu tip 2. elleri satarken lütfen orjinal resimlerini koyalım pls
-
orjinal resim
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
orjinal resim
İnternet kafeden giriyorum onun için resim koyamıyorum , eğer üründe bi sorun olursa ben hep burdayım parayı geri iade garantisi veriyorum tabii alanda ürüne geri gönderirse :D Ürünü aldık sonra 5 gün garantisi var :D 5 gün içinde sizden kaynaklı bi sorun olmazsa para iade -
nidafilm bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
orjinal resim
İnternet kafeden giriyorum onun için resim koyamıyorum , eğer üründe bi sorun olursa ben hep burdayım parayı geri iade garantisi veriyorum tabii alanda ürüne geri gönderirse :D Ürünü aldık sonra 5 gün garantisi var :D 5 gün içinde sizden kaynaklı bi sorun olmazsa para iade
-----------------------------6. gün çökerse siki tutduk :))
konuda up olsun :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
orjinal resim
İnternet kafeden giriyorum onun için resim koyamıyorum , eğer üründe bi sorun olursa ben hep burdayım parayı geri iade garantisi veriyorum tabii alanda ürüne geri gönderirse :D Ürünü aldık sonra 5 gün garantisi var :D 5 gün içinde sizden kaynaklı bi sorun olmazsa para iade
-----------------------------6. gün çökerse siki tutduk :))
konuda up olsun :)
:D :D Bişey olmaz ona taş gibi :D -
-
Özellikleri nedir? Garantisi var mı? Belki alabilirim.
-
hoca benimde acil ihtiyacım var aslında, alsammı napsam.
-
ontedi bunu yazdı:
Özellikleri nedir? Garantisi var mı? Belki alabilirim.
Video izleyebiliyosun , resim açabiliyosun + resimleri düzenleyip klip oluşturabiliyon . Mail yollayabiliyosun , okuyabiliyosun . Not kayıt edebiliyosun , alarm kurup dünya saatlerine bakabiliyosun , hesap makinesi , . Bunlar benim bildiklerim daha birsürü şey var ne olduğunu anlamadığım bide internete bağlanma vardı galiba kablosuz ağ ile -
kaç gb dostum bu kaç gram filan. spesifik bilgiler lazım bize :)
yanında kulaklık filan verio musun