folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paraya İhtiyacım Var ! - Satılık PDA [ Cep Bilgisayarı ]

Paraya İhtiyacım Var ! - Satılık PDA [ Cep Bilgisayarı ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

85 tl , ye kargo dahil mi _ :)), ben alayım onu

bu arada neden  5 gün garantisi var ? , 5 güne zaten anlayamaz arızasını mı  diyosun  :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:
    -----------------------------
    85 tl , ye kargo dahil mi _ :)), ben alayım onu
    Yok hocam kargo sizden :D kargonun benden olmasını istiyosanız önce parayı yollamanız lazım , param yok :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

kaç gb dostum bu kaç gram filan. spesifik bilgiler lazım bize :)

yanında kulaklık filan verio musun

Hafıza kartı takıyon hocam kendi hafızası yok :D yanında şarj aletinden başka hiç bişey vermiyorum :D eline aldığın zaman ağırlını hissetmiyosun :D  o kadar hafif kuş gibi :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

Hafıza kartı takıyon hocam kendi hafızası yok :D yanında şarj aletinden başka hiç bişey vermiyorum :D eline aldığın zaman ağırlını hissetmiyosun :D  o kadar hafif kuş gibi :D

sen çok aldığın için sana hafif geliodur belki :D bizim pda ele alma gibi bi huyumuz yok gram bazında ver bilgileri :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

nidafilm bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

Burda bi imamı var :D

gramını bilmiyorum hiç tartmadım :D

sen çok aldığın için sana hafif geliodur belki :D bizim pda ele alma gibi bi huyumuz yok gram bazında ver bilgileri :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Satılmadı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

kaçırdık amk.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

yok bro ya ne iması :D  için fesat senin :D

güzel oyuncakmış alana da satana da hayırlı olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

@AMpul nickli murit buu yazdı ;

Hocam kusura bakma ama alamayacağım bu aleti :( neden dersen, ben bu pda ları telefonun biraz özelliklisi sanıyordum, acilen yeni bi telefon ve hat almam lazımdı ama eğer bu telefon olarak kullanılmıyorsa napayım ki bunu :( kusura bakma hocam seni de boşuna oyaladım ama konuyu uplarsan kaçırdık diyen arkadaşlar vardı belki başka birinin işine yarar, aslında sırf anlaştık diye alırım 85 tl birşey değil ama bizde öğrenciyiz, bende de 90 tl para var zaten ayın 7 sine kadar idare edecez :) tekrar kusura bakma , durumu anlattım umarım forumda adımı kötü yönde kullanmazsın, görüşürüz hocam. 

-----------------------------------------

Satış devam ediyor :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

@AMpul nickli murit buu yazdı ;

Hocam kusura bakma ama alamayacağım bu aleti :( neden dersen, ben bu pda ları telefonun biraz özelliklisi sanıyordum, acilen yeni bi telefon ve hat almam lazımdı ama eğer bu telefon olarak kullanılmıyorsa napayım ki bunu :( kusura bakma hocam seni de boşuna oyaladım ama konuyu uplarsan kaçırdık diyen arkadaşlar vardı belki başka birinin işine yarar, aslında sırf anlaştık diye alırım 85 tl birşey değil ama bizde öğrenciyiz, bende de 90 tl para var zaten ayın 7 sine kadar idare edecez :) tekrar kusura bakma , durumu anlattım umarım forumda adımı kötü yönde kullanmazsın, görüşürüz hocam. 

-----------------------------------------

Satış devam ediyor :D

@ampul olur hacı böle şeyler...

@nidafilm hacı üstündeki işletim sistemi nedir? bluetooth var mı wifi var mı hafıza kartı ne kadar destekler boyutları nelerdir fln bunları yazarsan alacak arkadaşlar ona göre daha rahat karar verir ampulun durumuna düşmesinler...

konu up! iyi satışlar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 24