Paraya İhtiyacım Var ! - Satılık PDA [ Cep Bilgisayarı ]
-
85 tl , ye kargo dahil mi _ :)), ben alayım onu
bu arada neden 5 gün garantisi var ? , 5 güne zaten anlayamaz arızasını mı diyosun :))
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
85 tl , ye kargo dahil mi _ :)), ben alayım onu
Yok hocam kargo sizden :D kargonun benden olmasını istiyosanız önce parayı yollamanız lazım , param yok :D -
raul bunu yazdı:
kaç gb dostum bu kaç gram filan. spesifik bilgiler lazım bize :)
yanında kulaklık filan verio musun
Hafıza kartı takıyon hocam kendi hafızası yok :D yanında şarj aletinden başka hiç bişey vermiyorum :D eline aldığın zaman ağırlını hissetmiyosun :D o kadar hafif kuş gibi :D -
nidafilm bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
Hafıza kartı takıyon hocam kendi hafızası yok :D yanında şarj aletinden başka hiç bişey vermiyorum :D eline aldığın zaman ağırlını hissetmiyosun :D o kadar hafif kuş gibi :D
-----------------------------sen çok aldığın için sana hafif geliodur belki :D bizim pda ele alma gibi bi huyumuz yok gram bazında ver bilgileri :D
-
raul bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
Hafıza kartı takıyon hocam kendi hafızası yok :D yanında şarj aletinden başka hiç bişey vermiyorum :D eline aldığın zaman ağırlını hissetmiyosun :D o kadar hafif kuş gibi :D
Burda bi imamı var :D
gramını bilmiyorum hiç tartmadım :Dsen çok aldığın için sana hafif geliodur belki :D bizim pda ele alma gibi bi huyumuz yok gram bazında ver bilgileri :D
-
Satılmadı.
-
kaçırdık amk..
-
yok bro ya ne iması :D için fesat senin :D
güzel oyuncakmış alana da satana da hayırlı olsun
-
@AMpul nickli murit buu yazdı ;
Hocam kusura bakma ama alamayacağım bu aleti :( neden dersen, ben bu pda ları telefonun biraz özelliklisi sanıyordum, acilen yeni bi telefon ve hat almam lazımdı ama eğer bu telefon olarak kullanılmıyorsa napayım ki bunu :( kusura bakma hocam seni de boşuna oyaladım ama konuyu uplarsan kaçırdık diyen arkadaşlar vardı belki başka birinin işine yarar, aslında sırf anlaştık diye alırım 85 tl birşey değil ama bizde öğrenciyiz, bende de 90 tl para var zaten ayın 7 sine kadar idare edecez :) tekrar kusura bakma , durumu anlattım umarım forumda adımı kötü yönde kullanmazsın, görüşürüz hocam.
-----------------------------------------Satış devam ediyor :D
-
nidafilm bunu yazdı:
@AMpul nickli murit buu yazdı ;
Hocam kusura bakma ama alamayacağım bu aleti :( neden dersen, ben bu pda ları telefonun biraz özelliklisi sanıyordum, acilen yeni bi telefon ve hat almam lazımdı ama eğer bu telefon olarak kullanılmıyorsa napayım ki bunu :( kusura bakma hocam seni de boşuna oyaladım ama konuyu uplarsan kaçırdık diyen arkadaşlar vardı belki başka birinin işine yarar, aslında sırf anlaştık diye alırım 85 tl birşey değil ama bizde öğrenciyiz, bende de 90 tl para var zaten ayın 7 sine kadar idare edecez :) tekrar kusura bakma , durumu anlattım umarım forumda adımı kötü yönde kullanmazsın, görüşürüz hocam.
-----------------------------------------Satış devam ediyor :D
@ampul olur hacı böle şeyler...@nidafilm hacı üstündeki işletim sistemi nedir? bluetooth var mı wifi var mı hafıza kartı ne kadar destekler boyutları nelerdir fln bunları yazarsan alacak arkadaşlar ona göre daha rahat karar verir ampulun durumuna düşmesinler...
konu up! iyi satışlar...