Pardus "Disk Error 20" Hatası
-
ben pardus.org.tr den indirdim ve sandman hocamın verdiği md5 çıktı şimdi de laptop a kurup test edicem :)
-
bende 2 sınıde pardus org.tr den ındırdım hemıde kocaman ındır dıyen yerden sımdı hem ftp den hemde torrent yolundan cekmeye basladım bakalım ne olacak :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
bende 2 sınıde pardus org.tr den ındırdım hemıde kocaman ındır dıyen yerden sımdı hem ftp den hemde torrent yolundan cekmeye basladım bakalım ne olacak :)
-----------------------------flashget felan kullansanda olur onlar çogunlukla bozmadan indirir.
-
Ubuntu'da senin ve ailenin kullanıp görebileceği alanların %99,9999 u Türkçe'dir.
Ubuntu'dan gelen ferahlık.. Çok eskilerden beri..
-
verdgın degerlerı buluna kadar ındırmeye devam en kısa surede sı mıc den kurtulacam ıyıce hırsa bındı :) yardımların ıcın tesekkurler daha sık gorusecez gıbı :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Ubuntu'da senin ve ailenin kullanıp görebileceği alanların %99,9999 u Türkçe'dir.
Ubuntu'dan gelen ferahlık.. Çok eskilerden beri..
----------------------------onerın ıcın teskkurler ılerleyen asamada gece bılırım sımdılık tam turkceyı tessekur ederım onerın ıcın...
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------evet :)
ikisinden biri
d0836e92d77e016f5f9c8feb23afca55 bu sayıyı verdimi?
-----------------------------Torrentle ındırdıgım bu rakamları verdı sımdı aksam cd ye cekıp kurması kaldı
-
sımdılık ılk sorunu gectım ancak baska bır sıkıntı basgosterdı. ısoyu dogrulattım o ıs bıttı.cd den baslat dıyorum pardus msdos bolumnude gecıyor pardus ekranı gelıyor şu altında dıl,ekran kartı yazan orayıda gecıyor boş bır pardus ekranında yukleme yapıyor kısa bır surede onuda tamamlıyor sonra sıyah bır ekran gelıyor sonra mousenın ımlecı gelıyor ve oylece kalıyor. f1 pls
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
sımdılık ılk sorunu gectım ancak baska bır sıkıntı basgosterdı. ısoyu dogrulattım o ıs bıttı.cd den baslat dıyorum pardus msdos bolumnude gecıyor pardus ekranı gelıyor şu altında dıl,ekran kartı yazan orayıda gecıyor boş bır pardus ekranında yukleme yapıyor kısa bır surede onuda tamamlıyor sonra sıyah bır ekran gelıyor sonra mousenın ımlecı gelıyor ve oylece kalıyor. f1 pls
-----------------------------pardusu kurmadın dimi?çalışancd olarak kullanmaya çalışıyorsun?
-
hayır kurmaya calısıyorum :)