Pardusta Photoshop Çalışır Mı?
-
arkadşalar pardusta photoshop çalışırmı çalıştırabilimriyiz bilen yada yapabilen warmıdır merak ediyorum sırf bu yüzden sogudum :D:D
bi el atı werin =)
-
macda var ama linde yok die biliom ben
-
winela calısır ama 10 saat açılışını beklersin artık
-
abü pardusta gimp die bişey vardı aynı onun gibiydi sanırm
-
gimp ps kadar tat vermiyor ya :( maalesef öyle.. mesela hassas seçim aygıtları yok gimpte magnet tool yok.
Sırf ps de çalışacam diye win deyim yoksa linux gayet güzel aslında..
-
geçen bi yerde görmüştüm ama wine ile sanal makina falan filan yapmış registry kayıtlarını yerleştirmiş falan ubuntuda ps çalıştırıyodu
-
Abi PhotoShop kullanıcaksan al win ve ps lisansını windowsta kullan. PhotoShop kullanıcaksan neden linux kurasın ki :) Wine ile dene istersen, sanmıyorum ama çalışacağını..
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------
Abi PhotoShop kullanıcaksan al win ve ps lisansını windowsta kullan. PhotoShop kullanıcaksan neden linux kurasın ki :) Wine ile dene istersen, sanmıyorum ama çalışacağını..
-----------------------------windows ve ps beleş değil mi :D
-
kardeş kendi paketleri olması lazım bende pardusun paketleri vardı ama photo ya benzer bir programı varmı bilmiyorum bakar sana haber veririrm
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
macda var ama linde yok die biliom ben
-----------------------------macta hangi prgoram varki linuxa görede birşeyler uydururuz.Biraz önce birşey farke ttim kolorpaint ile bir resmin boyutunu kuçulttum banner yapacak gibi.Bıraktıktan 2 sn sonra otomatik olarak paintte hani küçültünce kötü gözüküyorya onu düzeltti.Birkez daha anladım ki linuxta grafik çalışılır.Bunun için mutlaka güzel prgoramlar olur/yapılır.
-
gimp'i kötülemişler ama ben şahsi olarak beğendim belki de çok iyi bir grafikçi diye tabir edilmediğimdendir.
http://www.gimp.org/ ama bence işine yarayacaktır.